Túl szexi lány Serena Williams?

2011.03.26
By
Palm Beach ‒ Serena Williams (29) hátsója kiverte a biztosítékot. A korábbi világelső amerikai teniszcsillag egy japán videojáték-gyártó cég legújabb termékének reklámjában kapott szerepet, ám az elkészült filmből végül nem kértek a televíziók – ugyanis túl erotikusnak találták.

Tény, a vezeték nélküli  játékvezérlőjére építő vállalat által „a világ legszexisebb teniszezőnőjeként” bemutatott Williams szűk fekete ruhája, harisnyája, csizmája és a Rileah Vanderbilt (31) színésznő között imitált teniszmeccset körítő nyögdécselés nem feltétlenül a sportot juttatja a férfiak eszébe…

– Emberek, vegyük tudomásul, ez csak a fantáziáról szól! – nevetett Serena Williams. – Hallottam a fogadtatásról és nagyon sajnálom, hogy helytelennek tartják az elkészült filmet.

Holott a huszonhétszeres (13 egyéni, 12 páros és 2 vegyes páros) Grand Slam-torna-győztes kitűnőség is érezhette, kicsit túllőttek a célon, hiszen nemrég még arról számolt be Twitter oldalán, izgalmas kalandban volt része.

– Hamarosan láthattok egy félelmetesen szexi videót – harangozta be a videojáték ajánlóját a sportolónő, ám a képkockák már csak az interneten „élvezhetőek”.

Forrás: Blikk.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *