Ötvös Zoltán a hétvége győztese

2020.05.28
By

Utoljára 2018 végén járt nálunk versenyen.. most visszatért! És rögtön tornagyőzelemmel kezdett Ötvös Zoltán!! :) Ezúttal 2 helyszínen 6 csoportban versenyeztek a nevezők.. Nézzük a részleteket!

Az első csoportban a ranglistavezető Faragó Attilnak nem volt könnyű dolga, hiszen első meccsén rögtön a korosztályos Mező Marcell-el játszott, akit csak nagy nehezen a rutinjával tudott legyőzni 7/6-ra. Másik meccsén pedig a múltkori döntőbeli ellenfelével csapott össze újra, azonban most ez se volt olyan könnyű, mint a döntő. Őt is csak 7/6-ra tudta legyőzni. Attila harmadik meccsét is megnyerte, így ő lett a csoportelső és Marcell pedig a második, aki a legjobb game-arányának köszönhetően simán bejutott a főtáblára. A következő csoportban Dévai Péternek könnyebb dolga volt, 3 lány is jutott neki ezúttal ellenfélnek, és természetesen mindhárom meccsét megnyerve jutott tovább. A következő csoportban a fiatalság csapott össze főképp.. Első helyen a mindhárom mérkőzését megnyerő Borkovits Bodza végzett, miután Varga Oszkárt is legyőzte 7/5-re nagy küzdelemben. A negyedik csoport győztese Oberding Vilmos lett veretlenül. Ebben a csoportban is játszott egy kislány, Kovács Emese, aki nagyon ügyes volt, 2 meccset is nyerni tudott! :) A következő csoport győztese 3 nyert meccsel, veretlenül a fiatal Borkovits Benedek lett. Az utolsó csoportban az első helyen a kecskeméti Ötvös Zoltán lett, aki legutóbb 2018 végén járt nálunk.. Ezúttal viszont határozott, jó játékkal tért vissza.. :) Elég annyit mondani, hogy a rutinos Pap Sanyit is 6/2-re tudta legyőzni.

Az első negyeddöntőn Dévai Péter is összecsaphatott a korosztályos Mező Marcellel, viszont Péterrel nem bírt Marcell, Péter rutinjával szétszedte Marcell játékát és okosan játszva 6/2-re nyert. A második meccsen Faragó Attila is egy fiatal játékossal került szembe újra, ezúttal 6/3-ra nyert Borkovits Benedek ellen egy igazán izgalmas, jó meccsen! A harmadik meccsen Ötvös Zoltán 6/0-ra nyert Regős Péter ellen, míg a negyedik meccsen Berényi Sándor 6/2-re Oberding Vilmos ellen.

Az első elődöntő szoros meccsere sikeredett a két hasonlóan játszó játékos Dévai Péter és Faragó Attila között, melyet végül 6/4-re Dévai Péter nyert meg. A másik elődöntő kicsit simább volt, az egész nap nagyon jó formában játszó Ötvös Zoltán 6/1-re nyert Berényi Sándor ellen.

A döntőben pedig folytatta nagyszerű menetelését Ötvös Zoltán, nagyon határozott, jó játékkal 6/2-re tudta legyőzni Dévai Pétert. Ezzel Ötvös Zoltán a hosszabb kihagyás után, rögtön egy tornagyőzelemmel tért vissza! Ráadásul sose volt még ilyen eredményes nálunk, egyszóval így kell visszatérni a versenygésbe. Gratulálunk hozzá!! :) És természetesen minden dobogósnak jár a gratuláció!

Szombaton továbbra is két helyszínen a Bikás és a Poén Teniszklubban várjuk a nevezőket és 3 katagóriába (szebbek, jobbak és legjobbak) is lehet jelentkezni!

100545168_3245871505433245_3370140814310113280_o