Bikásdomb Teniszklub Szezonnyító 14 éveseknek

2020.05.31
By

Vasárnap 10.00 kor került megrendezésre a pandémiás időszak utáni első gyermekverseny a Bikásdomb Teniszpályákon. Két szervező Montvai Gábor és Varga Roland a Bikásdomb Teniszklub üzemeltetését csupán két hete vették át. Rohamtempóban kellett a pályákat megépíteniük, illetve kitalálniuk a marketing stratégiát a pályák benépesítésére. A gyermekverseny megszervezését minden szempontból is fontosnak érezték. A jövőben mikor a Tenisz Szövetség nem szervez Budapesten játéklehetőséget a korosztályos gyermekek számára, akkor rendszeresen próbálnak a gyerekek fejlődéséhez nélkülönözhetetlen versenyzési lehetőséget biztosítani a lurkóknak.

Ezen a vasárnapon az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Reggel még azt terveztük, hogy egy nappal elcsúsztassuk a versenyt, mivel Pünkösd miatt hétfőn sem kell az iskolára koncentrálniuk a gyerekeknek. Több játékos akkor azonban már nem tudta volna vállalni családi elfoglaltság miatt a játékot. Ezért aztán 12 fokban, szitáló esőben kezdődtek a küzdelmek. Szerencsére mindenki nagyon elszánt volt és azt gondoljuk mindenki tudott tanulni belőle, hogy ilyen körülmények között miként tudja a maximumot kihozni a játékából.

Gratulálunk minden játékosnak! A dobogó első fokán Kroó Koppány, második fokán Varga Zsombor, harmadik fokán Szalai Ottó foglal helyet! Apróbb nehézségek nyilván adódtak, mint például, hogy az eredményhirdetésnél a játékosok fordítva lettek felállítva a dobogóra és így a második helyezett az elsőhöz képest jobbra található. Viszont mindenki nagyon mosolygós volt, élvezte a játékot, a nehéz időjárási körülmények ellenére egy komolyabb bosszankodást nem hallottunk.

Jövé héten vasárnap várunk mindenkit újra, kiegészülve egy 12 éveseknek hirdetett versennyel. Új verseny plakátját alább láthatjátok. Szerezzetek minél több mérkőzés tapasztalatot verseny helyzetben!

További teniszsikereket kíván,

Montvai Gábor, Varga Roland

IMG_8129

Bikas14(7)