Faragó Attila a szombati győztes

2020.05.20
By

Az elmúlt hétvégén ezúttal a Bikás Teniszklubban zajlott a verseny 4 salak és 1 hard court pályán. A Poénon éppen a pályák felújítása zajlott, de jövő hétvégén már 9 pályán leszünk, szóval bátran jelentkezzetek, gyorsan mennek majd a csoportmeccsek!!! :)

Nézzük mi is történt… Az első csoportot Faragó Attila nyerte veretlenül, Kazimér Krisztián előtt, akivel jó kis szoros meccset játszott, 6/4-re nyert Attila. Krisztián másodikként szintén továbbjutott a főtáblára. A második csoport élén PapSanyi végzett 3 győzelemmel, bár az első meccsét majdnem elbukta.. Bilacsics Ádám nagyszerű játékkal, már 5/3-ra is vezetett, itt viszont Sanyi összekapta magát, és győzött a sokéves rutin, megfordította a meccset és 7/6-ra nyert. A másik 2 meccsüket mindketten simán nyerték, így Ádám is továbbjutott legjobb másodikként. A következő csoportot Gönczi Sándor nyerte meg veretlenül, 3 győzelemmel. A második helyért nagy küzdelem folyt! Regős Péter 5/1-re vezetett már Schneider László ellen, aki hatalmas hajrát vett és sikerült megfordítania a meccset 7/6-ra. Ezzel László is tovább tudott jutni a főtáblára. A negyedik csoport győztese a jó formában játszó Borkvits Bodza lett szintén veretlenül, a második pedig Bódog Zoltán lett. Az utolsó csoportban Morhardt Veronika lett az első, veretlenül. Ebben a csoportban nagyon hosszú és szoros meccsek voltak egész délután. Körbeverés után a második Tárai György lett.

A negyeddöntők első meccsén Faragó Attila viszonylag könnyedén nyert a csoportmeccseken igencsak elfáradt Bilacsics Ádám ellen 6/1-ra. Majd legközelebb jobban kell tartalékolni az erővel.. ;) A második negyeddöntőben Kazimér Krisztián is 6/1-re nyert Gönczi Sándor ellen. A harmadik meccsen a lányok csaptak össze Borkovits Bodza és Morhardt Veronika személyében. Nagyon jó meccs kerekedett belőle, szinvonalas játék volt.. De mivel ők kezdték legkésőbb a negyeddöntős meccsüket, sajnos közben kezdett besötétedni (sajnos a lámpák beüzemelése még nem volt kész a felújítás miatt), így egyre rosszabbodtak a látási viszonyok és Veronika is elfáradt kicsit a csoportmeccsein.. De ez semmit nem von le Bodza játékából nagyon jól játszott és megérdemelten nyert 6/3-ra. A negyedik elődöntő is 6/3 lett, itt Pap Sanyi nem bírt a nap végére egyre jobb formába lendülő Schneider Lászlóval.

Az első elődöntőt is még sötétedés előtt lejátszották, Faragó Attila 6/4-re nyert Kazimér Krisztián ellen. A másik elődöntőre már a kemény pályán került sor, mivel ott volt világítás. És milyen jó, hogy itt játszották. Két olyan játékos, Borkovits Bodza és Schneider László játszotta, akik ezt a borítást szeretik jobban.. és fantasztikus meccset láthattak azok, akik ott maradtak nézőként. Erre bizonyítékként egy videó részlet is megnézhető a Facebook oldalunkon.. :) Szóval nagyon színvonalas játék, kemény ütésváltások után végül Schneider László tudott nyerni 6/3-ra Bodza ellen, de nagyon nehéz dolga volt! ;)

Ezek után a döntő viszonylag nagyon gyorsan véget ért, Faragó Attila 6/0-ra nyert Schneider László ellen, aki nem tudott mit kezdeni Attila játékával… Mondhatni kissé szétszedte László játékát… :) Gratulálunk a győztesnek és a dobogósoknak is!!! :)

Ne feledjétek szombattól már 9 pályán játszunk!! Gyertek, nevezzetek mihamarabb…

98291300_171276344280552_600210426801684480_n