Dévai Péter a szabadtéri szezon utolsó győztese

2019.10.16
By

A szabadtéri szezon utolsó versenyét a Hauszmann pályákon rendeztük, mivel a Bikáson sátrat állítottak.. Szép számmal, 27-en jöttek játszani a szép időben. 7 csoportban folyt a verseny, ahonnan az elsők és a legjobb csoport második jutott tovább a főtáblára. Lássuk a részleteket! Az első csoportban Dorozsmai Gábor 3 győzelemmel veretlenül lett első. Ebből a csoportból került ki a legjobb második Bacsó Miklós személyében. A következőt egy új játékos, Keller Gábor nyerte, miután Thurzó Pált és Lanstiák Attilát is le tudta győzni. A harmadik csoportot Tordai Gábor nyerte meg veretlenül, miután Pap Sanyit is megverte szoros meccsen 7/5-re. A következő csoport Katona Károly továbbjutását hozta veretlenül. Az ötödik csoportban Fehér Csaba 3 győzelemmel végzett az élen, csak Honti Dávid tudta megszorongatni kicsit 7/5-re nyert Csaba. A hatodik csoportot Dévai Péter nyerte 3 győzelemmel veretlenül. Az utolsó csoport Faragó Attila győzelmét hozta.

A negyeddöntők első meccsén Fehér Csaba 7/5-re nyert Keller Gábor ellen, a második meccsen pedig Dévai Péter nyert 6/3-ra Faragó Attila ellen. A harmadik meccs Dorozsmai Gábor 6/3-as győzelmével ért véget Tordai Gábor ellen, míg az utolsó negyeddöntőben Bacsó Miklós nyer Katona Károly ellen 6/1-re.

Az első elődöntő izgalmas meccsén Dévai Péter 6/4-re tudott nyerni Fehér Csaba ellen. A másik meccs nagyon szoros, változatos játékot hozott, melyet végül Dorozsmai Gábor nyert meg 7/6-ra Bacsó Miklós ellen.

A döntő is jó kis meccset  hozott, izgalmas labdamenetekkel, melyet Dévai Péter nyert meg Dorozsmai Gábor ellen 6/4-re. Gratulálunk a győzelemhez!! :)

Szombaton már fedett pályán folytatódik a versenysorozat a Bikáson 4 pályán és a Hauszmannon pedig plusz 2 pályán. Várunk mindenkit!