Grand Slam győztesek Tóth Tamás a legjobbak kategória, Nguyen Zoltán és Gönczi András pedig a jobbak megosztott elsők

2019.10.02
By

A Grand Slam versenyünk esőnapja igencsak szép számú nevezőt hozott. A jobbakban 19-en 5 csoportban küzdöttek, míg a legjobbak kategóriára is összejöttek 3 csoportra való 10 fő. Kezdjük a jobbakkal.. : Az első csoportot Honti Dávid nyerte 3 győzelemmel, míg innen lett egy második továbbjutó is Őrsi Anikó személyében. A második csoport győztese Rácz Márton lett veretlenül. A következő csoportot Katona Károly nyerte veretlenül, habár az első meccsen kicsit megszorongatta őt Ilyés Rita, miután 4/1-es vezetés után visszajött 4/4-re, de végül 6/4-re Karcsi tudott nyerni. Ebből a csoportból került ki a legjobb csoport második Póka Dániel személyében, viszont ő nem maradt már itt a főtáblás meccsekre. A negyedik csoportot körbeverés után Nguyen Zoltán nyerte meg, de Gönczi András is továbbjutott. Az utolsó csoport győztese Pap Sanyi lett, mellette  még Nyikityim Vlagyimir jutott a főtáblára.

Az első negyeddöntőt Nguyen Zoltán nyerte 6/3-ra Rácz Márton ellen, míg a következő meccsen Katona Károly 6/0-ra nyert Őrsi Anikó ellen. A harmadik negyeddöntő Honti Dániel  6/3-as győzelmével végződött Nyikityim Vlagyimirrel szemben, míg  az utolsó negyeddöntős meccsen Gönczi András 6/1-re nyert Pap Sanyi ellen.

Az első elődöntőt Nguyen Zoltán nyerte 6/2-re Katona Károly ellen, míg a másikat pedig Gönczi András 6/1-re Honti Dániel ellen.

A döntő nem került lejátszásra, így a jobbak kategóriának 2 győztese lett Nguyen Zoltán és Gönczi András személyében. Gratulálunk!!! :)

A legjobbak kategóriában 3 csoportban játszottak 10-en. Az első csoport győztese Tóth Tamás lett veretlenül, Csizy Dezső sem bírt vele 6/1-re kapott ki ellene. A következő csoportban Markója Áron lett az első 2 győzelemmel, miután Fehér Csabát is legyőzte 6/2-re. A harmadik csoport is elég erősre sikeredett.. itt Kápolnási Norbert lett az első szintén 2 győzelemmel. A három csoport első mellett még a 4 fős csoport másodikja, Csizy Dezső is továbbjutott.

Az első elődöntőben Tóth Tamás 6/3-ra tudott nyerni Kápolnási Norbi ellen, míg a másik meccsen Markója Áron 6/3-ra győzött Csizy Dezső ellen.

A döntő végül Tóth Tamás 6/3-as győzelmével ért véget Markója Áron ellen. Gratulálunk a győztesnek! :)

71926774_2437076546560456_4396002557642670080_n