Lengyel Márton a hétvége győztese

2019.10.24
By

Az elmúlt hétvégén nem voltunk túl sokan, talán a jó idő elrettentette az embereket, hogy már sátorban versenyezzenek… :D Habár az egyik csoport szerencsés volt, akik a Hauszmannra lettek beosztva, hiszen ők még játszhattak a kinti pályákon a szép időben. Lássuk a részleteket!  Az első csoportból 2-2 győzelemmel jutott tovább Keller Gábor és Lengyel Márton. Kettejük harca különleges volt a napon, itt a csoportban Gábor volt a jobb 6/3-ra győzte le Marcit. A második meccsükről pedig majd később beszélünk.. A következő csoportból Király Zsolt és Kazimér Krisztián lett a továbbjutó, szintén 2-2 győzelemmel.. Viszont a csoportelső Király Zsolt lett, miután 6/2-re győzte le Krisztiánt. A harmadik csoport mondhatni szerencsés volt, hiszen végül csak 2-en voltak, így mindkettőjük továbbment. Itt egyébként Dévai Péter 6/4-re nyert Cor Schlosser ellen. A szabadtéri, utolsó csoport viszont 5 fősre sikeredett, melyet végül Ilyés Rita nyert meg 4 győzelemmel, veretlenül. Azért volt egy kis izgalom itt is, hiszen Keltai Endre már 5/1-re vezetett Rita ellen, aki innen tudott fordítani és végül 7/6-ra hozta a meccset. Itt a második Melis György lett, aki 3 meccset nyert az egy elveszített mellett.

Az első negyedöntőben Lengyel Márton 6/1-re nyert Király Zsolt ellen, míg Ilyés Rita játék nélkül jutott tovább Cor Schlosser ellenében, aki már nem tudta lejátszani a meccset. A harmadik negyeddöntőt Dévai Péter 6/2-re nyerte Kazimér Krisztián ellen, míg az utolsón Keller Gábor nyert 6/1-re Melis György ellen.

Az első elődöntő Lengyel Márton 6/3-as győzelmét hozta Ilyés Rita ellen, míg Keller Gábor játék nélkül jutott a döntőbe, miután Dévai Péternek el kellett mennie és feladta a meccsét.

A döntő viszont igazi szuper meccset hozott!!! Itt visszakanyarodok a cikk elejére, hiszen annak a csoportmeccsnek a visszavágója következett 2 igazán jó játékos között. A meccs elején úgy nézett ki, hogy Keller Gábor most még simában nyer, hiszen 5/1 és 15/40 volt a javára a szervájánál.. viszont itt történt valami Lengyel Mártonnal! :) Mondhatni megtáltosodott és olyan hihetetlen küzdelmet mutatott be, hogy végül  meg tudta fordítani a meccset  és 7/5-re megnyerte a meccset! Hatalmas gratulációt érdemel!! :) De a döntő másik résztvevőjének, Gábornak is jár a dicséret, hiszen nagyon színvonalas meccset játszottak! Szép volt fiúk! :)

73082293_404795720435794_9005716065094729728_n