Schneeberger Csaba és Kápolnási Norbert a hétvége győztese

2019.05.29
By

Szombaton összesen 25-en versenyeztek a Bikáson. Ebből négyen körmeccseket játszottak a legjobbak kategóriában, melynek győztese Kápolnási Norbert lett Csizy Dezső előtt.. Gratulálunk!! :) A jobbak kategóriában 5 csoportban játszottak a nevezők. Az első csoport győztese Katona Károly lett veretlenül, mellette Ilyés Rita jutott még tovább a főtáblára. A következő csoportot, ami öt fős volt, Pap Sanyi nyerte szintén veretlenül és innen még Szabó Péter volt a továbbjutó. A harmadik csoport győztese Schneeberger Csaba lett 3 győzelemmel. Itt talán meglepetésként megjegyzendő, hogy az elmúlt 2 hét győztese, Faragó Attila most nem tudott továbbjutó a csoportból, mivel 2-szer is kikapott.. Na, majd látjuk a következő héten hogy sikerül számára a verseny. A negyedik csoportot Cserneczky Zsolt nyerte veretlenül, 3 győzelemmel. Az utolsó csoportban, miután Király Zsolt az utolsó meccsét feladta, kettős körbeverés alakult ki, melynek győztese Czimer Csaba lett, így ő jutott tovább első helyen és mellette Halmágyi Zsolt lett még továbbjutó.

Az első negyeddöntő Katona Károly 6/0-ás győzelmét hozta Halmágyi Zsolt ellen, míg Pap Sanyi pedig Ilyés Rita ellen nyert 6/1-re. A következő negyedöntőt Cserneczky Zsolt nyerte meg 6/4-re Szabó Péter ellen, míg az utolsón Schneeberger Csaba nyert 6/0-ra Czimer Csaba ellen.

Az első elődöntőben Katona Károly 6/3-ra nyert Pap Sanyi ellen, míg a másodikban Schneeberger Csaba győzött szintén 6/3-ra Cserneczky Zsolt ellen.

A döntőt pedig Schneeberger Csaba meggyőző játékkal, 6/1-ra nyerte Katona Károly ellen. Gratulálunk a győztesnek!! :)

Szombat az utolsó felkészülési verseny lehetőség a következő hétvégi Roland  Garros Grand Slam versenyünkre!!! :D

 

61501182_463862344364392_1975693915461779456_n