Fehér Csaba a hétvége győztese

2019.06.12
By

A megérkezett hőség ellenére 20-an játszottak a hétvégi versenyen. :) Az első csoportban Kovács Zoli volt a továbbjutó veretlenül, mindössze 1 game-t veszítve. Innen még Pap Sanyi is továbbjutott a legjobb 8 közé. A második csoportot Dmitry Zarutskiy nyerte meg szintén 3 győzelemmel veretlenül, miután óriási meccsen le tudta győzni Schneeberger Csabát tie-breakben. A következő csoportot Cserneczky Zsolt nyerte meg, mellette még Gönczi Sándor jutott tovább a csoportból. A negyedik csoportot Kovács András nyerte meg, míg az utolsó csoportot pedig Fehér Csaba.

Az első negyeddöntő Kovács Zoli 6/0-ás győzelmét hozta Csermeczky Zsolt ellen, míg a második meccsen Dmitry Zarutskiy nyert 6/1-re Gönczi Sándor ellen. A harmadik negyeddöntő pedig Fehér Csaba 6/1-es győzelmét hozta Kovács András ellen, míg az utolsó meccsen pedig a fiatal Benedek Zoltán nyert a rutinos Pap Sanyi ellen 6/3-ra.

Az első elődöntőben Dmitry Zarutskiy nyert 6/2-re Kovács Zoli ellen, míg a másik meccs kicsit szorosabb volt, itt Fehér Csaba győzött 7/5-re Benedek Zoli ellen.

A döntő nagyon színvonalas, szoros jó játékot hozott, melyet ezúttal végül Fehér Csaba nyert meg 7/6-ra Dmitry Zarutskiy ellen. Gratulálunk!!! :)