Faragó Attila a győztes ezen a héten is

2019.05.22
By

Most nem voltunk túl sokat.. A jobbak 4 csoportban 17-en versenyeztek, a legjobbakba viszont most csak 3-an jöttek  el, ők körmeccset játszottak egymással mondhatni edzés gyanánt. :) Kápolnási Norbi mindkét meccsét megnyerte, Csizy Dezső és Fehér Csaba ellen is. Gratulálunk!

A jobbaknál az első csoportban Faragó Attila nyerte mindhárom meccsét, így veretlenül jutott a legjobb 8 közé, mellette Magyar Gábor jutott még tovább 2 győzelemmel. A következő csoportot Bacsó Miklós nyerte, miután csak Varga Roland verte meg, ő viszont a főtáblán már nem játszott.. Így a másik továbbjutó Pap Sanyi lett a csoportból. A harmadik csoport győztese Cserneczky Zsolt lett 3 győzelemmel, veretlenül miután Katona Károlyt is megverte nagyon szoros meccsen 7/5-re. Így Karcsi lett a második a csoportban 2 győzelemmel és ő is továbbjutott a főtáblára. Az utolsó csoportban Szálteleki Ádám lett az első veretlenül, igaz az első meccsén még kicsit rezgett a léc.. Ilyés Rita ellen nagyon kiélezett meccset nyert meg 6/4-re, de utána bemelegedett a játékba és már csak 2 game-t veszített a csoportban. A második továbbjutó Radnóti György volt a csoportból.

A negyeddöntő első meccsén Faragó Attila egy nagyon kemény, szoros meccsen tudott csak nyerni Katona Károly ellen tie-breakben. A második negyeddöntő Bacsó Miklós 6/2-es győzelmét hozta Cserneczky Zsolt ellen. A harmadik meccs is 6/2-re végződött, melyen Szálteleki Ádám nyert Magyar Gábor ellen. Míg az utolsó meccsen Pap Sanyi nyert 6/4-re Radnóti György ellen.

Az első elődöntő Faragó Tamás 6/4-es győzelmével ért véget Bacsó Miklós ellen, míg a másik meccsen Szálteleki Ádám tudott nyerni 7/5-re Pap Sanyi ellen.

A döntő viszonylag simábbra sikeredett, mint az elődöntők meccsei, ugyanis Faragó Tamás 6/1-re győzte le Szálteleki Ádámot. Gratulálunk!!! :)

61051850_2840668125959929_1759202777487114240_n