Faragó Attila a jobbak és Fehér Csaba a legjobbak kategória győztese

2019.05.15
By

Az elmúlt hétvégén is összejött a jobbak és a legjobbak kategória is, igaz a legjobbaknál csak 6-an voltak 2 csoportban küzdöttek egymással. Az első csoportot Fehér Csaba nyerte meg 2 győzelemmel, míg a másik csoportot Kápolnási Norbert nyerte szintén 2 győzelemmel. Egyiküknek sem volt könnyű csoportja.. Csaba Kiss Zsoltot és Pál Tibort kapta kihívásnak, míg Norbi pedig Csizy Dezsőt és Hajós Attilát. Szóval jó kis meccseket láthattunk, még ha az eredmények nem is azt mutatják, szoros, kemény játékok voltak! :) A döntő is jó kis összecsapást hozott.. melyet végül a rutinosabb Fehér Csaba nyert meg 6/3-ra Kápolnási Norbi ellen. Gratulálunk!! :)

A jobbaknál pedig 5 csoportban folyt a játék. Az első csoportot Dévai Péter nyerte meg veretlenül, mellette még Grecu Mihai is továbbjutott a főtáblára. A következő csoportban Faragó Attila lett a győztes, innen pedig Lanstiák Attila ment még tovább. A harmadik csoport Szálteleki Ádám győzelmével ért véget, itt pedig Katona Károly volt még a továbbjutó. A negyedik csoport továbbjutója Pap Sanyi volt, míg az utolsó csoportot pedig Bacsó Miklós nyerte.

Az első negyeddöntőt Dévai Péter nyerte 6/2-ra Katona Károly ellen, míg a másodikat pedig Faragó Attila 6/4-re Grecu Mihai ellen. A harmadik  negyeddöntő győztese Lanstiák Attila lett, aki Pap Sanyit győzte le 6/0-ra. Az utolsó negyeddöntő viszont nagyon szoros és változatos meccset hozott, melyet végül Szálteleki Ádám nyert meg 7/6-ra Bacsó Miklós ellen.

Az első elődöntő sajnos nem került lejátszásra, így Faragó Attila játék nélkül jutott a döntőbe, míg a másik meccs Lanstiák Attila 6/3-as győzelmével végződött  Szálteleki Ádám ellen.

A döntő pedig újra egy nagyon szoros, hosszú nagy csatát hozott, melyet végül Faragó Attila sikerével végződött, miután tie-breakben nyerni tudott Lanstiák Attila ellen. Gratulálunk!!!! :)

Szombaton újra mindkét kategóriába várjuk a nevezéseket, és reméljük a legjobbak kategória is több nevezőt fog vonzani… :D

60557777_576152569539835_4089981610907140096_n