Bodó Péter a jobbak és Kápolnási Norbert a legjobbak kategória győztese

2019.05.01
By

Az elmúlt hétvégén végre volt jobbak és legjobbak kategória is. A jobbaknál 4 csoportban 16-an, míg a legjobbaknál 2 csoportban 7-en versenyeztek. :) Nézzük előbb a jobbakat… Az első csoportot Faragó Attila nyerte 2 sima és egy nagyon szoros tie-breakes győzelemmel. Bartha Lacit csak nagy nehezen tudta legyőzni, aki szintén továbbjutott csoport másodikként. A következő csoportban volt egy kis körbeverés, melyből legjobb Nguyen Zoltán jött ki, ő lett a csoportelső és Katona Károly pedig a második. A harmadik csoport győztese Dávid Attila lett veretlenül és a második pedig Rácz Márton. Az utolsó csoportot Bodó Péter nyerte szintén veretlenül és Jauernik Miklós lett a második továbbjutó.

A negyeddöntők első meccsén Dávid Attila 6/2-re nyert Katona Károly ellen, míg a következő meccs elmaradt, Rácz Marci játék nélkül jutott tovább. A harmadik meccs Bodó Péter 6/3-as győzelmével ért véget Bartha Laci ellen, míg az utolsó meccsen Faragó Attila nyert 6/3-ra Jauernik Miklós ellen.

Az első elődöntő egy csoportmeccs visszavágója volt.. melyen most Rácz Márton visszavágott a csoportban elszenvedett vereségéért és 6/2-re győzött Dávid Attila ellen. A másik elődöntőben pedig Bodó Péter nyert 6/3-ra Faragó Attila  ellen.

A döntő végül Bodó Péter 6/3-as győzelmét hozta Rácz Márton ellen. Gratulálunk a győztesnek és a dobogósoknak is!!! :)

Lássuk a legjobbak kategóriát… :) Jó kis játékosok gyűltek össze, páran már régen nem jártak nálunk.. Az első csoportot veretlenül Kápolnási Norbert nyerte meg, még a régi motoros, rutinos Őri Ádámot is legyőzte. A másik csoportot  Kiss Zsolt nyerte meg 2 győzelemmel.

A döntőt Kápolnási Norbert és Kiss Zsolt játszotta.. Igazán jó kis meccset játszottak, melyet végül Norbert nyert meg 6/4-re! A harmadik helyért is lejátszották a meccset, mely Őri Ádám szintén 6/4-es győzelmét hozta.. Minden helyezettnek gratulálunk!! :) Szép volt Fiúk!! :D

59444041_669525833506892_4857159088909320192_n