Farkas Balázs a hétvége győztese

2019.03.13
By

A ranglista legeleje ugyan nem volt itt, de az 5-9 helyezettek igen, így 3-szoros pontokért folyt a küzdelem. Az első csoportban körbeverés volt, Lanstiák Attila nyert Titeica Dániel ellen, Dani viszont győzött Katona Károly ellen, Katona Károly pedig Attilát győzte le.Végül Lanstiák Attila  jött ki ebből a legjobban, ő lett a csoport győztes. A következő csoportban Szőke István 3 győzelemmel, veretlenül lett az első, miután Bodó Pétert is legyőzte 6/3-ra. A harmadik csoportban pár meccs elmaradt, innen Csizy Dezső és Joel Nino jutott tovább..  A következő csoportban 2-2 győzelme volt Farkas Balázsnak és Friedman Péternek is, végül Balázs jutott tovább. Az ötödik csoport Papp Tamás győzelmével ért véget, mindhárom meccsét megnyerte. Innen másodikként Pap Sanyi is továbbjutott a főtáblára. Az utolsó csoportban csak 3-an voltak, ezt Fehér Csaba nyerte meg.

Az első negyeddöntőben Csizy Dezső 6/0-ra győzött Lanstiák Attila ellen, majd Fehér Csaba is nyerni tudott Szőke István ellen 6/1-re. A harmadk meccsen Joel Nino nyert 6/1-re és az utolsó meccs pedig Farkas Balázs 6/3-as  győzelmét hozta Papp Tamás ellen.

Az első elődöntőt Fehér Csaba nyert meg Csizy Dezső ellen, míg a másikat Farkas Balázs nyerte 6/1-re Joel Nino ellen.

A döntő izgalmas és változatos meccset hozott, melyet végül Farkas Balázs nyert meg 6/3-ra Fehér Csaba ellen. :) Gratulálunk a verseny győztesének és a helyezetteknek!! :)

IMG-7d85ec912955d1a64145c79c6bca81b5-V