Szőke István a szombati győztes

2019.03.21
By

Nem voltunk túl sokan, viszont erős volt a mezőny… :D Izgalmas meccsek és érdekes, sőt talán  meglepő eredmények is születtek a hétvégén. Lássuk a részleteket! Az első csoportot Dorozsmai Gábor nyerte 3 győzelemmel. Innen került ki az egyik legjobb csoport második  Varga Boldizsár személyében. A következő csoport győztese Kiss Zsolt lett veretlenül, mellette Molnár Kristóf is továbbjutott másodikként. A harmadik csoport viszont érdekes meccIseket hozott! Szinte egyik sem volt sima.. :) Kovács András pl. már 4/1-re is vezetett Bodó Péter ellen, ahonnan Péter megfordította az eredményt és 6/4-re megnyerte a meccset. Aztán pedig Katona Károly vezetett 5/1-re Kovács András ellen.. itt is fordult a kocka és végül András nyert 7/5-re. Majd pedig Titeica Dániel is vezetett 5/3-ra Bodó Péter ellen, de itt is fordult az eredmény és 7/6-ra végül Péter tudott nyerni, aki ezzel a csoportot is nyerte és továbbjutott a főtáblára. A negyedik csoportban 5-en játszottak, melyet végül Joel Nino nyert meg 3 sima és egy szoros győzelemmel. Pap Sanyi elleni meccsen 2 meccslabdát is hárítva tudott nyerni 7/6-ra Joel. Ennél a csoportnál megjegyzendő, hogy Szőke István is nagyon jó formában játszott végig, csak Joeltől kapott ki 6/2-re. István a legjobb másodikként szintén továbbjutott a főtáblára. Az utolsó csoportot Csizy Dezső nyerte, miután mindhárom meccsén nagyon határozottan győzött. A Hajós Attila elleni 6/1-es győzelme talán kicsit meglepő.. sokan szorosabb meccset vártunk, de Dezső nagyon jó formában játszott szombaton… :)

Az első negyeddöntőben Dorozsmai Gábor jó játékkal 6/2-re győzte le Molnár Kristófot. A második meccs az előzetes várakozásokkal ellentétben sima meccset hozott.. Szőke István 6/1-re győzte le Bodó Pétert és jutott be az elődöntőbe. A harmadik meccset Csizy Dezső határozottan behúzta 6/1-re Joel Nino ellen. Az utolsó negyeddöntő kicsit szorosabb meccset hozott, melyet végül Kiss Zsolt nyert 6/4-re Varga Boldizsár ellen.

Az elődöntőben folytatódott Szőke István jó szériája.. István 6/2-re nyert Dorozsmai Gábor ellen is. A másik elődöntő szintén elég simára sikeredett.. Csizy Dezső iszonyatosan jó formában játszott, rengeteg nyerőt ütőt Kiss Zsolt ellen. Zsolt egyszerűen nem találta az ellenszerét Dezső játékának és ezúttal 6/1-re kis is kapott tőle. Dezső jutott a döntőbe.

A döntőben Csizy Dezső és Szőke István csapott össze egymással. A két nagyon jó formában szereplő játékos meccse igazi csemegének ígérkezett… :) Akár lehetett is volna fogadni, hogy vajon melyikük tudja a döntőre is átmenteni az egész napi formát? Végül ez Szőke Istvánnak sikerült, Dezsőnek a döntőben semmi nem úgy sikerült, mint az elődöntőben, így a nap győztese Szőke István lett! Gratulálunk!! :) És a dobogósoknak is, hiszen mindannyian nagyon jól teljesítettek a nap folyamán…

Szombaton várunk mindenkit a folytatásra! :D

 

54433928_634823886979348_3503358905851838464_n