Kiss Zsolt a hétvége győztese

2019.02.07
By

Az elmúlt hétvégén 6 csoportban 25-en kezdtek versenyezni… Az első csoportban Éles János veretlenül lett első, mellette Papp Tamás lett a 2. nagyon jó game aránnyal +9-el, ami azt jelentette, hogy ő is továbbjutott a főtáblára. A következő csoportot Kiss Zsolt nyerte szintén 3 győzelemmel. A harmadik csoport Thurzó Pál nyerte veretlenül, és mellette másodikként Lanstiák Attila is továbbjutott +8-as game aránnyal. A következő csoportból Kovács András lett a továbbjutó. Az ötödik csoport győztese Varga Boldizsár lett három győzelemmel, veretlenül. Az utolsó csoport pedig Reich Emil 3 győztes meccses továbbjutását hozta.

A negyeddöntők első meccsén Kovács András nyert 6/4-re Lanstiák Attila ellen egy küzdelmes meccsen, míg a másodikon Éles János 6/2-re győzött Varga  Boldizsár ellen. A  harmadik meccs Kiss Zsolt 6/0-es győzelmét hozta Reich Emil ellen, míg a utolsó negyeddöntőben Thurzó Pál 6/1-re nyert Papp Tamás ellen.

Az első elődöntőben Éles János nyert 6/2-re Kovács András ellen, a másodikban pedig Kiss Zsolt nyert Thurzó Pál ellen 6/3-ra.

A döntő Kiss Zsolt 6/2-es győzelmével ért véget Éles János ellen. Gratulálunk a győztesnek és  minden helyezettnek!!! :)