Kiss Zsolt a szombati győztes

2019.02.14
By

Úgy nézett ki, hogy az elmúlt hétvégén mindenki versenyezni akart! :D Nyolc csoport is összejött 33 nevezővel.. és igencsak erős mezőny is volt, így négyszeres ranglista pontokért folyt a küzdelem. Lássuk a részleteket. Az első csoportban Bodó Péter lett az első, miután nagy küzdelemben Csermeczky Zsoltot is legyőzte tie-breakben. A következő csoport egyértelmű győztese Benedek Viktor volt 3 sima győzelemmel. A harmadik csoport Kiss Zsolt sima továbbjutását hozta, mindössze 1 game-t veszített a három meccsén. A negyedik csoport Pap Sanyi győzelmével ért véget, mindhárom meccsét 6/2-re nyerte. A következő csoportban Csizy Dezső is egyértelműen hozta az eredményeket a továbbjutáshoz. A hatodik csoport 5 fős volt, itt Dorozsmai Gábor 4 győzelemmel lett első. A hetedik csoportban Farkas Balázs volt a továbbjutó veretlenül, 3 győzelemmel. Az utolsó csoport pedig Dmitry Zarutskiy győzelmével végződött. Neki nem minden meccse volt sima, hiszen Fehér Csaba elleni meccsét csak nagy küzdelemben, szoros játékban végül 7/5-re tudta megnyerni.

Az első negyeddöntőt Kiss Zsolt nyerte 6/3-ra Pap Sanyi ellen, a másodikban Csizy Dezső nem sok esélyt adott Dorozsmai Gábornak, hiszen 6/0-ra nyert. A harmadik meccs már szorosabban alakult, Bodó Péter 6/4-re tudta legyőzni Benedek Viktort. Míg az utolsó negyeddöntő már igazi ki-ki meccset, szoros pontokat, kiélezett küzdelmet hozott.. Farkas Balázs csak tie-breakben tudta legyőzni Dmitry Zarutskiy-t.

Az első elődöntőben Kiss Zsolt 6/3-ra legyőzte Csizy Dezsőt, míg a másikban pedig Farkas Balázs nyert 6/3-ra Bodó Péterrel szemben.

A teljes döntő lejátszására sajnos nem volt már idő, így egy szupert tie-breaket játszottak csak, melyet Kiss Zsolt nyert meg 10/4-re.  Gratulálunk a győztesnek és a helyezetteknek is! :)