Kiss Zsolt a győztes

2019.01.23
By

Legutóbb közepes létszámú mezőnye volt a versenynek… 21-en játszottak a megszerezhető 3-szoros ranglista pontokért. Az első csoportból Dorozsmai Gábor veretlenül jutott tovább, mivel két simább meccs után Kovács Andrást is legyőzte, igaz szorosabb, nehéz meccsen 6/4-re. Viszont András is továbbjutott az egyik legjobb csoport másodikként. A következő csoportot Éles János nyerte 3 győzelemmel. A harmadik csoportot Katona Károly nyerte 2 győztes meccsel, miután a harmadik meccsét Mihók Balázs feladni kényszerült.. :( A következő csoport Kiss Zsolt meggyőző továbbjutását hozta. Az itteni második Dévai Péter is továbbjutott a főtáblára. Az ötödik csoport győztese Benedek Viktor lett, szintén veretlenül. Mellette Radnóti György jutott még tovább a csoportból.

A főtábla első mérkőzése nagyon hosszú ki-ki meccset hozott Dorozsmai Gábor és Dévai Péter között, melyet végül Gábor nyert meg 7/5-re. A második meccs sima volt, Katona Károly most nem tudta jelentősebb feladat elé állítani Benedek Viktort, így Viktor 6/0-al jutott tovább. A harmadik meccs is egyértelmű volt, miután a hetek óta kiváló formában játszó Kiss Zsolt is 6/0-ra nyert Radnóti György ellen. Az utolsó meccs továbbjutója pedig Kovács András lett.

Az első elődöntőt Dorozsmai Gábor nyerte meg egy jó kis szoros, izgalmas meccsen 6/4-re Benedek Viktor ellen. Majd a másik meccsen pedig Kiss Zsolt nyert 6/2-re Kovács András ellen.

A döntő nem volt rossz meccs, de igazából Dorozsmai Gábor nem tudta megnehezíteni Kiss Zsolt dolgát, így Zsolt 6/1-re behúzta a meccset és ezáltal a versenyt is megnyerte, az utóbbi időben sokadjára. Gratulálunk!!!! :)

Következő versenyünk Grand Slam forduló lesz az Austrál Open árnyékában, 5-szörös ranglista pontokért lesz majd a küzdelem, a fődíj pedig egy teniszcipő lesz.

50556211_1993724784268107_7243283991892066304_n

 

 

 

 

 

És amit még fontos tudni!!!

Évzáró teniszebédünket 2019 február 10-én vasárnap 13.00-kor tartjuk a Regős vendéglőben! 

Az elöző évekhez hasonlóan ezen az eseményen díjazzuk a ranglista első 10 helyezettjét! Idén a díjazásról még lecsúszottakat, kisérőket, érdeklödőket is szeretettel várunk! Nekik a három fogásos ebéd 1500 Ft-ba fog kerülni, az ital fogyasztás egyébként is mindenki maga állja. 25 variációs menü étlapról tud mindenki váasztani, amit elég a helyszínen eldönteni. Részvételi szándékod a székfoglalások miatt jelezd a vacsi[kukac]teniszpartner.hu email címen.