Csizy Dezső a szombati győztes

2018.12.18
By

Közepes mezőny, közepes erősséggel… :) Csizy Dezső lett a nap győztese, miután a döntőben legyőzte a ranglista vezetőt is. Viszont! Thurzó Pál a második helyezésével bebiztosította, hogy idén mindenképpen ő végez a ranglista élén, bármi is történik már az utolsó két fordulóban.. Nagy gratula hozzá!!! :D Lássuk a részleteket..

Az első csoportot Thurzó Pál nyerte veretlenül, míg a második csoport a másik kecskeméti játékos, Ötvös Zoltán győzelmét hozta, szintén veretlenül. A következő csoportban Csizy Dezső is hozta ugyanezt az eredményt, 3 győzelmet szerzett.. :) A negyedik csoportot Pap Sanyi nyerte meg, szintén veretlenül, miután most Király Zsolt se tudta legyőzni.. Az ötödik csoport Friedman Péter meggyőző továbbjutását hozta. Az utolsó csoportban pedig Cserneczky Zsolt nyert veretlenül.

A főtábla első meccsén Csizy Dezső 6/2-re győzte le Ötvös Zoltán, míg a második meccsen pedig Gütler Emanuel győzte le Pap Sanyit 6/0-ra. A harmadik meccs Cserneczky Zsolt 6/3-as győzelmét hozta Papp Tamás ellen, míg az utolsó negyeddöntőt simán hozta 6/0-ra Thurzó Pál Friedman Péter ellen.

Az első elődöntőben Csizy Dezső folytatta jó játékát és ezúttal Gütler Emanuelt győzte le 6/3-ra, míg a másik elődöntőben pedig Thurzó Pál győzött szintén 6/3-ra Cserneczky Zsolt ellen.

És végül a döntő is 6/3-ra végződött, melyet ezúttal Csizy Dezső nyert meg a ranglista első Thurzó Pál ellen. Gratulálunk Dezsőnek a napi győzelemhez és Pálnak pedig az évvégi elsőséghez szintén!! :) Szép teljesítmények!

Az első hely ugyan eldőlt már, de az első 10-ben még komoly változások lehetnek… még két verseny van hátra az évből. Gyertek!! :)

48379615_554498104993285_7983103468816564224_n