Hajós Attila a hétvége győztese

2018.12.26
By

Arany hétvége ide vagy oda, teniszezni és versenyezni kell! :D Az ünnepi készülődés ellenére 23 nevező játszott 6 csoportban. Az első csoport 4 fősből sajnos csak 3 lett, mert egy jelentkező nem jött el! ☹ Ez igazából sajnos az összes nevező semmibe vétele… Jövőben kitalálunk majd valami rendszabályozást erre! Itt Dorozsmai Gábor lett a csoportelső két 6/0-s győzelemmel. A második csoport Madacsay Máté továbbjutását hozta, 3 győzelemmel. Gönczi Sanyival igen szoros meccsen dőlt el az elsőség kérdése, melyet végül Máté 7/5-re tudott megnyerni. Másodikként Sanyi is továbbjutott a legjobb 8 közé. A következő csoportot Kiss Zsolt nyerte veretlenül, igazán csak Varga Boldizsár tudta megszorongatni. A negyedik csoportot Hajós Attila nyerte meg 3 győzelemmel, az ő útját pedig Katona Károly nehezítette meg kicsit, csak 7/5-re tudott nyerni ellene. A következő csoportot Csizy Dezső nyerte meg, miután nagyon szoros, küzdelmes meccsen 7/6-ra legyőzte Bacsó Miklóst. Viszont Miklós is továbbjutott legjobb csoportmásodikként +10 game aránnyal. Az utolsó csoportot Konorót Péter nyerte meg. Ugyan Péter kikapott egy 2 órás meccsen Benedek Viktortól 7/6-ra, volt, 4/1 és 5/2 is Péternek, de Viktor megfordította és nyerni tudott. Viktor viszont 6/1-re kikapott előtte Jin Hansuktól és ez a meccs annyit kivett belőle, hogy a 3. meccsét már feladta.

A negyeddöntők első meccsét Dorozsmai Gábor nyerte 6/2-re Gönczi Sándor ellen. A második meccs újra egy hosszú, szoros és kemény meccs volt, melyet Hajós Attila csak 7/6-ra tudott megnyerni Csizy Dezső ellen. A harmadik negyeddöntőn Kiss Zsolt 6/2 győzte le Konorót Pétert, míg a negyedik meccs pedig Madacsay Máté 6/4-es győzelmével végződött.

Az első elődöntőt Hajós Attila 6/1-re nyerte meg Dorozsmai Gábor ellen, míg Kiss Zsolt is 6/1-re győzte le Madacsay Mátét.

Majd következett a döntő Kiss Zsolt és Hajós Attila között… Elmondhatjuk, hogy nagyon szuper, színvonalas meccset láthatott az a pár játékos, aki még ott maradt megnézni a döntőt. Amikor 3/1-re vezetett Hajós Attila azt gondoltuk ez sima meccs lesz.. de aztán összekapta magát Zsolt és visszajött a meccsbe 3/3-ra. Majd követekezett egy kb. 15 perces game.. azt hittük sose lesz meg, de végül Attila tudott vezetni 4/3-ra. Ezután újra 4/4, majd 5/4 újra Attilának és végül 6/4-el be is tudta fejezni a meccset. Így a szombati nap győztese Hajós Attila lett!! Gratulálunk!! Nagyon jó meccseket láthattunk ma tőle, jó formában volt és végre végig játszotta az egész versenyt.. Megérte!!

49326582_306284080031047_2799263686995214336_n