Markó Tamás a hétvége győztese

2018.12.05
By

A múlt hét szombat munkanap volt.. ennek ellenére is összejött 5 csoport a jobbak kategóriában és a szebbeknél is nekivágott 4 fő. :) Az első csoportban sajnos volt 2 fő, aki nem jött el.. Erre valami szankciót ki kellene találnunk a jövőben! Várunk ötleteket..  Itt Thurzó Pál lett az első 2 győzelemmel.. miután 1 főt, Tüzes Istvánt átcsábítottunk a szebbekből.. mondjuk nem is odavaló! :) Szóval Thurzó Pál.. 2 meccs után továbbjutott. Közben beesett egy nézelődő játékos Titeica Dani, aki játszott gyorsan 2  meccset itt, hogy ne maradjunk ellenfelek nélkül. :) A második csoportban Dorozsmai Gábor lett az első, veretlenül, miután egy nagyon nehéz szoros meccsen tie-breakben legyőzte Gönczi Sándort is. Végül  Sanyi jó game-arányának köszönhetően egyek legjobb másodikként szintén továbbjutott. A következő csoportban Katona Károly sima 4 győzelemmel biztosította be a továbbjutását. Innen is továbbjutott a másbdik, Sebestyén Nándor személyében. A negyedik csoportban Markó Tamás lett a győztes, veretlenül. Az utolsó csoportban Molnár Kristóf lett az első 3 győzelemmel és innen is továbbjutott a 2. is, Ötvös Zoltán személyében.

Az első negyeddöntőben Thurzó Pál 6/3-ra győzött a szintén kecskeméti Ötvös Zoltán ellen. A második negyeddöntő Markó Tamás viszonylag gyors győzelmét hozta Gönczi Sándor ellen, 6/0 arányban. A következő meccsen Molnár Kristóf győzött 6/2-re Katona Károly ellen, míg az utolsó negyeddöntő Dorozsmai Gábor 6/1-es győzelmével ért véget Sebestyén Nándor ellen.

Az első elődöntő kicsit talán meglepetésként, de teljesen megérdemelten, jó játékkal Markó Tamás 6/3-as győzelmét hozta Thurzó Pál ellen. A második elődöntő is szoros meccset és jó játékot hozott, melyet Dorozsmai Gábor tudott megnyerni 6/4-re Molnár Kristóf ellen.

A döntő pedig nagyon jól indult Markó Tamás számára.. 4/1-re sikerült elhúznia Dorozsmai Gábor ellen.. Majd Gábor összekapta magát és visszajött 4/3-ig! Ki tudja mi lett volna, ha itt nem kell abbahagynunk, mivel lejárt az időnk, mert a felújítás miatt lekapcsolták az áramot, hogy órát tudjanak cserélni.. A felek megegyeztek Tamás győzelmében! Gratulálunk hozzá és természetesen Gábornak is a sportszerűségéért.. :) Jó kis meccs volt, én is néztem volna még egy darabig.. :D Viszont jó hír, hogy ezen a hétvégén már használhatóak végre  az öltözők a Bikás pályán!!! :)

A szebbeknél 3 ifjú kis srác indult és egy lelkes kezdőbb felnőtt játékos. Sajnos az egyik kisfiú Milán egy meccs után kicsit lesérült, fájlalta a karját, így feladta a másik 2 meccsét. Viszont Varga Oszkár megnyerte mindkét meccsét, így elmondható, hogy ő volt a legeredményesebb a kategóriában! Gratulálunk! :)

47382972_552339128523768_8676936309995995136_n