Thurzó Pál a győztes

2018.11.21
By

Kis létszámú, mindössze 16 fős, viszont a ranglistánk alapján erős verseny volt az elmúlt hétvégén, négyszeres ranglista pontokat lehetett szerezni. :) Az első csoportban Thurzó Pál meggyőzően hozta az elvártakat és veretlenül lett első. Második helyen Király Zsolt jutott tovább. A következő csoportban Katona Károly végzett az élen veretlenül és mellette Ilyés Rita jutott a főtáblára. A harmadik csoport győztese szintén veretlenül Radnóti György lett és a második helyen továbbjutó pedig Csajtai Krisztina lett. Az utolsó csoportot Lanstiák Attila nyerte, miután nagyon szoros meccsen nyert Dorozsmai Gábor ellen, ami tulajdonképpen helyosztó volt a csoportban, így Gábor lett a második továbbjutó.

A negyeddöntők első meccsén Thurzó Pál 6/1-re győzte le Dorozsmai Gábort. A második negyeddöntő szoros, változatos ki-ki meccset hozott Radnóti György és Ilyés Rita között, melyet végül Gyuri nyert meg 7/5-re és így az elődöntőbe jutott. A harmadik meccs szintén nagy küzdelmet hozott, itt Katona Károly lett a továbbjutó, miután 7/5-re legyőzte Csajtai Krisztinát. Az utolsó negyeddöntőben Király Zsolt nyert 6/3-ra Lanstiák Attila ellen, de mivel Zsoltnak el kellett mennie, átadta a lehetőséget az elődöntőre Attilának.

Az első elődöntőben Thurzó Pál vezetett 3/0-ra Radnóti György ellen, mikor Gyuri feladta a meccset, mivel el kellett mennie… A másik elődöntő elég simára sikerült, Lanstiák Attila 6/1-re nyert Katona Károly ellen, aki kicsit elfáradt a hosszú negyeddöntőben.. :D

A döntő is viszonylag gyors meccs volt, Thurzó Pál magabiztos, 6/0-ás győzelmét hozta! Ráadásul megemlítendő, hogy egész nap mindössze 3 game-t veszített! :) Ezzel a győzelemmel kicsit megerősítette első helyét a ranglistán.. Gratulálunk!! :)

Szombatra várjuk az üldözőket, hogy megszorongassák a jelenlegi elsőt.. Közelít az év vége.. Ki lesz az első a végén? Még többeknek meg van rá a lehetősége.. Kíváncsian várjuk!!!! :D

46415898_1064704183710175_3530458903949082624_n