Benedek Viktor a győztes

2018.11.14
By

A szombati munkanap miatt kicsit nehézkessen gyűltek össze a versenyzők… de végül 5 csoportban folytak a csaták. Az első csoportban Dorozsmai Gábor nyert, három változó meccsen.. egy nagyon sima, egy közepes és egy igen szoros győzelmet szerzett. :D Mellette Rövid Szabolcs is továbbjutott a csoportból 2 győzelemmel. A következő csoportban Kovács András lett a győztes 2 könnyebb és egy szoros meccsel. A harmadik csoport Kiss Zsolt meggyőző továbbjutását hozta veretlenül. Itt Gönczi Sándor jutott még tovább másodikként. A következő csoportban öten küzdöttek egymással… Itt Benedek Viktor 4 győzelemmel, méghozzá négy 6/0-ással lett első. Szép teljesítmény! :) Az utolsó csoportra kellett várni a végén, mert ennek az utolsó meccsén sok minden múlott… Végül a nagyon jó formában játszó Pap Sanyi megérdemelten nyerte veretlenül a csoportját, miután Csizy Dezsőt is sikerült legyőznie 7/6-ra. Gratula!!! :) Viszont Csizy Dezső nagyon jó game aránnyal, +8-al legjobb másodikként szintén továbbjutott!

A negyeddöntők első meccsén nagy küzdelem folyt, melyet Csizy Dezső tudott megnyerni 6/4-re Dorozsmai Gábor ellen. A következő meccs viszont simára sikeredett.. Lehet Pap Sanyi kicsit el is fáradt a csoportmeccsek után, de minden esetre Kiss Zsolt 6/0-ra tudott nyerni ellene. A harmadik negyeddöntő Kovács András 6/3-as sikerét hozta Gönczi Sándor ellen. Ennek köszönhetően András először jutott az elődöntőbe a versenysorozatunkon.. Gratula! :) Az utolsó negyeddöntő megint nagy meccset hozott.. Benedek Viktor csak nagy küzdelemben tudta legyőzni 7/5-re a rendkívül jól futó, és minden labdát elérő és visszaadó Rövid Szabolcsot.

Az első elődöntő beillett volna akár egy döntőnek is. Nagyon színvonalas meccs kerekedett ki belőle, izgalmas, kemény labdamenetekkel.. :) Végül a mai napon szintén nagyon jó formában játszó Csizy Dezső 6/4-re nyerni tudott Kiss Zsolt ellen. A másik elődöntő viszont gyorsabb és könnyebb meccs volt Benedek Viktor számára.. 6/1-re tudott nyerni Kovács András ellen.

Viktor elmondása szerint, sokszor hazament már a döntő előtt, feladva azt.. most viszont nem, várt és várt a döntőbeli ellenfelére.. és persze kicsit reménykedett is abban, hogy vagy nagyon kifárasztják egymást a lehetséges ellenfelek, vagy most más lesz az, aki hazamegy a döntő elől. És igaza lett! :) Csizy Dezső rendesen kihajtotta magát az elődöntőben és inkább úgy gondolta, hogy a döntőt már nem játssza le. Így Benedek Viktor ugyan játék nélkül, de ennek ellenére igazán megérdemelten nyerte meg a versenyt! Gratulálunk!!! :)

46288136_570107556783064_2324327135411437568_n