Dmitry Zarutskiy a hétvége győztese

2018.11.07
By

A verseny erősségéről mindent elmond, hogy a ranglista első 5 helyezettje játszott a hétvégén. Úgy látszik nagy a küzdelem az év végi első helyért, hiszen elég szoros az állás jelenleg, mivel az első 4 helyen állók közül még bárki végezhet az élen. :) Lássuk az aktuális verseny részleteit…

Az első csoportban az egyre jobb formát mutató Joel Nino végzett az élen, miután elég magabiztosan nyerte mindhárom meccsét. A második csoportot Thurzó Pál nyerte, szintén nagyon határozott győzelmekkel. A következő csoportot a nálunk már régen látott Lengyel Márton nyerte veretlenül. Mellette a csoportból még továbbjutott Kovács András, mint legjobb csoport második. A negyedik csoportot veretlenül, 3 sima győzelemmel Dmitry Zarutskiy nyerte. A következő csoport veretlen győztese pedig Varga Boldizsár lett. :) A hatodik csoportban Dorozsmai Gábor nyerte az összes meccsét, így ő lett az első. És végül az utolsó csoportot pedig Pap Sanyi nyerte meg.

A negyeddöntők első meccsén Dmitry Zarutskiy sima 6/0-t adott a mai napon pedig nagyon jó formában játszó Lengyel Mártonnak.. A második meccs Dorozsmai Gábor sikerét hozta Varga Boldizsár ellen. Na, ez már igen szorosra és küzdelmesre sikeredett meccs volt, hiszen Gábor csak 7/6-ra tudott nyerni. A harmadik meccsen Joel Nino és Kovács András játszott egy jó kis meccset, amit végül Joel nyert meg 6/4-re. Az utolsó negyeddöntőben pedig Thurzó Pál győzte le 6/2-re Pap Sanyit.

Az első elődöntő is Dmitry Zarutskiy sima győzelmét hozta, 6/1-re nyert Dorozsmai Gábor  ellen. A második meccs a kecskemétiek külön versenyét hozta, melyben Thurzó Pál 6/2-re nyert Joel Nino ellen.

A döntő igazi színvonalas, szoros jó meccset hozott.. A ranglista jelenlegi két első helyezettje küzdött egymás ellen. Thurzó Pál és Dmitry Zarutskiy. A nagy küzdelemben 7/5-re Dmitry nyert végül és 40 pontra megközelítette Pál első helyét.. :) Gratulálunk a győzelemhez!! :)

45630808_754794324858265_2781957073326309376_n