Thurzó Pál a hétvége győztese

2018.11.01
By

Thurzó Pál megerősítette a pozícióját az első helyen.. :) Cél az év végi elsőség? Az elkövetkező hetekben majd ezt is megtudjuk!!! És Bodó Péter mit fog szólni mindehhez? :D

Lássuk a verseny részleteit.. Ezen a héten 6 csoportban küzdöttek a teniszjátékosok, újra két helyszínen a Bikás park 4 pályáján és a Hauszmannon 2 pályán, ahogy ez a téli szezonban  idén végig lesz. Az első csoportot Gönczi Sándor nyerte veretlenül, 3 győzelemmel, második Katona Károly lett +8-as game-aránnyal, amivel harcban volt a két továbbjutó második hely egyikére. :) A következő csoportban Bodó Peti hozta a tőle megszokottat, 3 győzelemmel végzett az élen és jutott tovább a legjobb 8 közé. A harmadik csoportot Szentgyörgyi László nyerte veretlenül, miután nagyon kiélezett, szoros meccsen legyőzte Kovács Andrást is 7/6-ra. Viszont András is továbbment csoport másodikként. :) A negyedik csoport Ötvös Zoltán lett, aki szintén nagyot harcolt Dorozsmai Gáborral, akit végül 7/5-re tudott csak legyőzni. A következő csoport viszonylag könnyebb győzelmet hozott Thurzó Pál számára, veretlenül lett első. A hatodik csoport győztese Rácz Márton lett 3 győzelemmel.

A negyeddöntők első meccsén Ötvös Zoltán nyert 6/3-ra Szentgyörgyi László ellen, míg a másodikon Bodó Péter 6/0-ra győzött Gönczi Sándorral szemben.  A harmadik meccs Thurzó Pál győzelmét hozta, Kovács Andrást győzte le 6/3-ra, míg az utolsó meccsen nagy küzdelemben nyert Dorozsmai Gábor 7/5-re Rácz Márton ellen.

Az első elődöntő Bodó Péter 6/2-es győzelmét hozta Ötvös Zoltán ellen, míg a második pedig Thurzó Pál 6/1-es sikerét Dorozsmai Gábor ellen.

A döntő ezúttal a ranglista két első helyezettje között zajlott!! Thurzó Pál hozta az egész napi meggyőző játékát és 6/1-es győzelemmel zárta a versenyt Bodó Péter ellen. Gratulálunk mindkettőjüknek!!! :)

A hosszú hétvégén is várjuk az itthon maradó és versenyezni vágyó teniszezőket.. :)

44909864_257002951676578_2367597191456882688_n