Fedett pályás szezonnyitó hétvége győztese Farkas Balázs

2018.10.24
By

A fedett pályás szezon első versenyére igen sokan jöttek el, összesen 31-en. Az idei szezonban is 6 pályán játszunk végig, a Bikáson 4 illetve a Hauszmannon 2-t használunk. Lássuk mi történt… Az első csoportban Dmitry Zarutskiy nagyon meggyőzően, egy percre sem kiengedve 4 meccsen győzött, egyetlen game-t se veszítve.. Szép teljesítmény! :) A második csoportban Kovács András lett veretlen, de kicsit több game-t bukva, de 3 győzelemmel!  Itt a csoportban Dorozsmai Gábor és Cseneczky Zsolt bemelegítő meccsként kb. 1,5 órás meccset játszott, végül 7/6-ra Gábor tudott nyerni. Mindenesetre jól lefárasztották egymást, talán kicsit ez kedvezett azért Andrásnak a későbbi meccsekhez.. :D Persze ez semmit nem von le a 3 győzelem dicsőségéből!! A következő csoportot Benedek Viktor nyerte szintén veretlenül, szinte könnyedén.. A negyedik csoportban Bodó Péter ma csak 6/3-kat tudott játszani, de veretlenül ment tovább ő is.. :) Az ötödik csoport Zsigrai Laci győzelmét hozta, aki még Klimasevszky Andrást is le tudta győzni 6/4-re. A következő csoportot Csizy Dezső nyerte 3 győzelemmel, két viszonylag szoros meccsel.. A hetedik csoport Kiss Zsolt veretlen győzelmét hozta, míg az utolsó csoportból Farkas Balázs ment tovább.

A negyeddöntők felső ágának első meccsén Farkas Balázs 6/1-re nyert Benedek Viktor ellen, míg a második meccsen Kiss Zsolt nyert szintén 6/1-re Csizy Dezsővel szemben. Az alsó ág első meccsén Klimasevszky András 6/4-re győzött Bodó Péter ellen, és a másik meccs pedig újra egy 6/0-ás Dmitry Zarutskiy győzelmet hozott, most éppen Kovács András ellen.

Az első elődöntőben Farkas Balázs nyert 6/2-re Kiss Zsolt ellen, míg a másik meccs már sokkal szorosabb, küzdelmes meccset hozott. Itt talán már megizzadt Dmitry is.. :D Óriási csatában, hatalmas küzdelemben sikerült csak legyőznie Klimasevszky Andrást 7/6-ra.

A döntő pedig Farkas Balázs 6/3-as győzelmét hozta Dmitry ellen, aki lehet kicsit ki is fáradt az elődöntős meccse után.. Ennek ellenére gratulálunk a verseny győztesének teljesítményéhez!! :)

Szombaton újra várunk mindenkit!!

44582950_1188243087998187_7946803281404100608_n