Thurzó Pál a hétvége győztese

2018.10.10
By

Gyönyörű idő és sok versenyző.. :) Az elmúlt hétvégén 33-an játszottak 8 csoportban, erős mezőnyben 4-szeres ranglista pontokért.. Az első csoportban Lanstiák Attila lett az első 3 győzelemmel, veretlenül két szoros meccs után. A következőben Thurzó Pál lett a továbbjutó szintén veretlenül, míg a harmadik csoportot Hajós Attila nyerte meg, viszonylag könnyedén 3 győzelemmel. :) A következő csoport továbbjutója Pap Sanyi lett, mindössze 3 game-t veszítve. Az ötödik csoport kissé hiányosan végződött, innen nem is volt továbbjutó, helyette egy másik csoportból Csizy Dezső ment tovább a főtáblára. Viszont azért mindenképpen megemlítendő, hogy a fiatal Varga Oszkár mindkét lejátszott meccsét meg tudta nyerni! :D Gratula!!! A hatodik csoport 5 fősre sikeredett, melyet Molnár Kristóf nyert meg veretlenül. A következő csoportban Markó Tamás lett a győztes 3 győzelemmel. Az utolsó csoportban pedig Ötvös Zoltán jutott a főtáblára veretlenül.

A negyeddöntők első meccse Ötvös Zoltán 6/4-re nyerte Markó Tamás ellen, míg a második meccse Hajós Attila 6/0-ás sikerét hozta Pap Sanyi ellen. A harmadik negyeddöntő nagyon szoros, és változatos meccset hozott, melyet Molnár Kristóf nyert meg 7/6-ra Csizy Dezső ellen. Az utolsó negyeddöntőt pedig Thurzó Pál nyerte Lanstiák Attila ellen 6/0-ra.

Az első elődöntőben Hajós Attila viszonylag könnyedén tudott nyerni 6/1-re Ötvös Zoltán ellen. A másik elődöntő viszont újra hatalmas küzdelmet hozott Thurzó Pál és Molnár Kristóf között, Kristóf már 5/2-re vezetett, innen tudott Pál fordítani és 7/5-re nyerte meg a meccset! :)

A döntő elmaradt, miután Hajós Attila feladta a meccset, így ugyan játék nélkül, de teljesen megérdemelten nyerte meg a nagyszámú versenyt Thurzó Pál! Gratulálunk hozzá!! :)

Most szombaton a szezon utolsó jó levegős szabadtéri, lecsó főzögetős tornája lesz! :D Várunk minden lelkes érdeklődőt…

 

 

https://www.facebook.com/teniszpartner/videos/2180813598799122/