Markója Áron a hétvége győztese

2018.10.03
By

Szép számmal versenyeztek az elmúlt szombaton és az igen erős mezőnynek köszönhetően négyszeres ranglista pontokért folyt a küzdelem újra. :) 6 csoportban folyt a versenyzés, lássuk a részleteket.. Az első csoportban Farkas Balázs meggyőzően 4 győzelemmel, veretlenül lett csoportelső, mellette Pap Sanyi lett az egyik legjobb második, így ő is továbbjutott a főtáblára. Neki csak egy veresége volt, Balázstól kapott ki 6/4-re. A következő csoportban Benedek Viktor szintén veretlenül, 3 győzelemmel lett első. A harmadik csoport hozott több sima meccset, majd egy nagyon kiélezett, már-már döntőnek is beillő meccset is, melyet Dmitry Zarutskiy és Markója Ádám vívott egymással. Változatos, küzdelmes és szoros meccsen Ádám tudott végül nyerni 7/6-ra. Már itt meg kell jegyeznem, hogy sajnos a mi versenyeinken nem megszokott hangnem is előfordult ezen a meccsen.. :( Viszont a másik legjobb másodikként Dmitry is továbbjutott a főtáblára.. A következő csoportban is voltak könnyű meccsek, a továbbjutásért pedig Molnár Kristóf és Varga Boldizsár küzdött meg egymással, mely végül Molnár Kristófnak sikerült. Az ötödik csoportban a múlt heti fiatal döntős diadalmaskodott, miután veretlenül 3 győzelemmel simán jutott tovább. Az utolsó csoportban pedig Fehér Csaba lett a veretlen továbbjutó, miután talán kisebb meglepetésre Csizy Dezsőt is legyőzte 6/2-re..

Az első negyeddöntőt Farkas Balázs nyerte 6/2-re Dmitry Zarutskiy ellen, míg a másodikat Markója Áron nyerte 6/2-re. A harmadik meccs Molnár Kristóf 6/3-as sikerét hozta Fehér Csaba ellen. És végül az utolsón pedig Pap Sanyi nagyon szoros meccsen 7/6-os győzelem után tudott továbbjutni Benedek Viktor ellen.

Az első elődöntőben 6/4-re nyert Markója Áron Farkas Balázs ellen, míg a másikban Molnár Kristóf nyert 6/2-re Pap Sanyi ellen.

A döntőt pedig Markója Áron nyerte 6/4-re Molnár Kristóf ellen. A győzelemhez és a játékhoz gratulálunk!!

Viszont ez a meccs sajnos nem csak a játék miatt maradt emlékezetes a még jelenlévők számára.. Sajnálatos módon sokszor nem a megfelelő stílusban viselkedve, nagyon csúnyán beszélve, hangosan és vitatkozva folyt a meccs Áronnak köszönhetően… :( Mivel ez nálunk, a Teniszpartner versenyein eddig nem volt jellemző, nem szeretnénk a továbbiakban sem állandósítani!!! Éppen ezért, ha legközelebb bárkinél ilyesmi előfordul a versenyszervező egy figyelmeztetés után le fogja küldeni a pályáról a versenyzőt és az elkövetkezőkben nem indulhat nálunk.

 

42799904_332739350831750_2208039293849436160_n