Szombati győztesek Dorozsmai Gábor, Dmitry Zarutskiy és Tóth János

2018.04.11
By

A fedettpályás szezon utolsó versenye volt szombaton. 6 csoportban 22-en játszottak, a mezőny a ranglista alapján erős volt, négyszeres pontokat lehetett szerezni. Az első csoportban Csizy Dezső lett az első és jutott be a főtáblára. A második csoportban Dmitry Zarutskiy is veretlenül jutott tovább. A következő csoportban Varga Boldizsár lett  győztes és innen Tóth János is továbbjutott. A negyedik csoportban Széles Gergely 3 győzelemmel, veretlenül lett csoportelső. A következő csoportban Dorozsmai Gábor két 6/0-és meccs után Osváth Péter ellen is győzött 6/4-re és így ő lett a továbbjutó. A két győzelemmel végzett Osváth Péter is továbbjutott a főtáblára. Az utolsó csoportot Király Zsolt nyerte meg, de helyette Szabó Péter ment tovább.

A negyeddöntők első meccsén Dmitry Zarutskiy 6/4-re nyert Osváth Péter ellen, a második meccsen pedig Tóth János nyert 6/3-ra Radnóti György ellen. A következő meccsen Dorozsmai Gábor nyert 6/3-ra Szabó Péter ellen. Míg az utolsó negyeddöntőben Csizy Dezső 7/5-re tudta legyőzni egy szoros, izgalmas meccsen Varga Boldizsár ellen.

Az egyik elődöntőben Dorozsmai Gábor szintén egy változatos meccsen győzött 7/5-re Csizy Dezső ellen.

Itt sajnos véget ért a nap, ezért három győztes lett kihirdetve Dorozsmai Gábor, Dmitry Zarutskiy és Tóth János személyében. Gratulálunk mindenkinek! :)

Szombaton már szabadtéren játszunk a Hauszmann utcai pályán. Várunk mindenkit szép időt ígérnek! :)