Az első szabadtéri verseny győztese Dmitry Zarutskiy

2018.04.18
By

Idényeleji forma a pályák esetében… :) Volt egy kis kavar a helyszínben… Pénteken még úgy volt, hogy már a nyári helyszínünkön a Hauszmann pályákon kezdjük a szabadtéri szezont, de végül mégis a Bikás lett a nyerő. Kicsit csúszott a kezdés, de egész délelőtt azon dolgoztak a pályán a sátorbontás után, hogy meg tudjuk tartani a versenyt. Köszönjük! Ezen a héten kevesen jelentkeztek, mindössze 13-an. Végül 4 csoportban játszottak a jelentkezők és minden csoportból 2 fő jutott tovább a 8-as főtáblára. Nézzük a csoportokat.. Az elsőben Oberding Vilmos lett a csoportelső és Trajber Csaba a második. A következő csoportban Dmitry Zarutskiy jutott tovább első helyen és Bodó Péter másodikként. A harmadik csoportban Lanstiák Attila lett az első 3 győzelemmel és Varga Boldizsár pedig a második. Az utolsó csoportban Katona Károly lett a győztes és Regős Péter a 2., de helyette Szálteleki Ádám folytatta..

Az első negyeddöntőben Varga Boldizsár 6/1-re legyőzte Oberding Vilmost, a második meccsen Bodó Péter nyert egy nagyon szoros, változatos meccsen 7/6-ra Katona Károly ellen. Az utolsó negyeddöntőt Dmitry Zarutskiy nyerte meg 6/1-re.

Az első elődöntőben meglepetésre Varga Boldizsár meggyőzően legyőzte Bodó Pétert 6/1-re, míg a másik meccsek Dmitry Zarutskiy nyert 6/3-ra Lanstiák Attila ellen.

A döntő pedig már sima győzelmet hozott Dmitry Zarutskiy számára, miután 6/0-ra nyert Varga Boldizsár ellen. Gratulálunk a győzelemhez! :)

Viszont nagy dicséretet érdemel Varga Boldizsár is, aki nagyon jól játszott a nap folyamán.. amin talán ő is meglepődött.. :) A csoportkörből való továbbjutás után még egy meccs lejátszásával számolt csak, miután programja is lett volna este.. De!! Egyre csak tovább és tovább jutott.. :D Míg végül szuper eredmények után a döntőben találta magát. A mai napon a döntősök masszázs kupont nyertek Nagy Robihoz.. :) Boldizsár a sajátját átadta a 3. helyezett Bodó Péter számára. Szép gesztus!

E hét pénteken egy új kezdeményezést tesztelünk! Max. 8 fős délutáni verseny lesz 16-22-ig a Hauszmannon.. Várjuk az érdeklődőket! :) És persze szombaton a szokásos verseny jön..

30739937_163139154516143_5397597508119560192_n