Farkas Balázs és Thurzó Pál a hétvége győztese

2018.02.14
By

Végül egész erős, szép számú mezőny jött össze szombaton… 7 csoportban 28-an versenyeztek. :) Az első csoportban Filip Krisztián meggyőzően végzett az első helyen, miután Katona Károlyt is legyőzte 6/1-re..  A második csoportban Bodó Péter lett az első, veretlenül és mellette Thurzó Pál is továbbjutott legjobb másodikként.  A következő csoportban Joel Nino újra veretlenül jutott tovább a főtáblára.  Második lett Dávid Gyula és csupán 1 game-el maradt le a továbbjutásról… A negyedik csoportban Farkas Balázs szintén veretlenül, pár game-t veszítve lett csoportelső. Az ötödik csoportból Dmitry Zarutskiy jutott tovább… A következő csoportban Nicolas lett a csoportelső 3 győzelemmel, az utolsó csoportból pedig Jin Hansuk jutott tovább a főtáblára.

A negyeddöntő első meccsén Joel Nino 6/2-re nyert Filip Krisztián ellen. A második negyeddöntőben Jin Hansuk megverte 6/3-ra a ranglista vezetőnket, Bodó Pétert. A harmadik meccsen Farkas Balázs nagyon szoros meccsen 7/6-ra nyert Dmitry Zarutskiy ellen, míg az utolsó meccsen Thurzó Pál 6/2-re legyőzte Nicolast.

Az első elődöntőben Jin Hansuk 6/4-re győzte le Joel Ninot. A másik elődöntő nem került már lejátszásra.. és kisebb keverés után idő hiányában végül 2 győztes lett hirdetve Farkas Balázs és Thurzó Pál személyében? :)  Gratulálunk! :)