Ott Ákos a hétvége győztese

2018.02.08
By

Az elmúlt hétvégén 5 csoportban 20 versenyeztek, így az öt első mellett még 3 legjobb második is továbbjutott. Az első csoportban Ott Ákos nagyon simán, mindössze 2 game-t veszítve jutott tovább a főtáblára. Filip Krisztián 2 meccset ugyan nyert, de a harmadik meccsén nagy arányban kapott ki, így ma nem tudott továbbjutni másodikként sem. A következő csoportban kettős körbeverés alakult ki.. Ökrös Zoltán és Horváth Levente is 2-2 meccset nyert, de miután Zoli megverte Leventét, így ő lett a továbbjutó. Levente még bízott a továbbjutásba másodikként, de mindössze 1 game-el lemaradt a főtábláról. A harmadik csoportban Thurzó Pál is meggyőzően, 3 győzelemmel jutott tovább csoportelsőként. Osváth Péter 2 győzelemmel és 3. legjobb másodikként továbbjutott. A negyedik csoportban Varga Boldizsár 3 győzelemmel, veretlenül jutott tovább elsőként. Ebből a csoportból került ki a második legjobb második, +9-el Joel Nino jutott tovább. Az utolsó csoportban Jin Hansuk és Zarutskiy Dmitry között folyt nagy harc a csoport elsőségért, szoros meccsen végül Dmitry nyert 7/6-ra, így ő lett az első. Viszont Jin is továbbjutott legjobb csoport másodikként +10-el.

A negyeddöntők első mérkőzésén Ott Ákos folytatta jó formáját és 6/2-re nyert Joel Nino ellen. A második negyeddöntő szoros és változatos meccset hozott, melyet Zarutskiy Dmitry nyert meg 7/5-re Thurzó Pállal szemben. A harmadik negyeddöntőt Osváth Péter nyerte 6/2-re Varga Boldizsár ellen, míg a negyediket Jin Hansuk nyerte 6/4-re Ötvös Zoltán ellen.

Az első elődöntő már kicsit szorosabb játékot hozott Ott Ákos számára, de így is sikerült megnyernie a meccset 6/4-re Zarutskiy Dmitry ellen. A másik elődöntő simábbra sikerült, Jin Hansuk nyert 6/1-re Osváth Péter ellen.

A döntő viszont simára sikerült, Ott Ákos game-t sem veszítve, 6/0-ra nyert Jin Hansuk ellen. Gratulálunk az egész napi kiegyensúlyozott teljesítményéhez! :)

27906723_1789461337730891_1328789779_o