A Grand Slam verseny két győztese Ott Ákos és Herbst Kornél

2018.02.01
By

A Grand Slam versenyünkre is szép számban összejöttek a játékosok, 8 csoportban 30 fő játszott. Az első csoportban Filip Krisztián lett az első veretlenül, miután egy nagyon szoros meccsen 7/6-ra Oberding Vilmost is legyőzte. A második csoportban Herbst Kornél 3 kemény, szoros meccset játszott, végül mindből győztesen jött ki, így ő lett a csoportgyőztes. Thurzó Pálnak is volt két győzelme, de Kornéltól kikapott 7/6-ra, így egy hajszállal csúszott le a továbbjutásról. A következő csoportban egy új játékos, Ott Ákos nyerte simán mindhárom meccsét és jutott tovább a főtáblára. A negyedik csoportban Bradács Zoltán tudta legyőzni mindhárom ellenfelét, bejutva ezzel a legjobb 8 közé. A következő csoportban Dmitry Zarutskiy nyerte mindkét meccsét és jutott tovább, míg a hatodik csoportban Radnóti György tette ugyanezt. A hetedik csoport elég kiegyensúlyozottra sikeredett… Itt szoros meccseket követően Pap Sanyinak és Benedek Viktornak is 2-2 győzelme lett, de miután Sanyi megverte Viktort, ő jutott tovább. Az utolsó csoportban Kripner István nyerte mindhárom mérkőzését és jutott tovább a legjobb 8 közé.

A negyeddöntők mérkőzésein Filip Krisztián 6/3-ra nyert Bradács Zoltán ellen, míg Herbst Kornél 6/4-re győzte le Radnóti Györgyöt. Ott Ákos egy nagyon izgalmas, jó meccsen tudta legyőzni Dmitry Zarutskiy-t 7/6-ra, Kripner István pedig 6/4-re Pap Sanyit.

Az első elődöntőben Herbst Kornél 6/1-re nyert Filip Krisztián ellen, míg a másikban Ott Ákos 4/2-re Kripner István ellen.

Időhiány miatt a versenynek 2 győztese lett Ott Ákos és Herbst Kornél személyében! Gratulálunk mindkettejüknek! :)

 

27583180_1782361945107497_1434722624_n