Márki Marci a hétvége győztese

2018.01.24
By

Az elmúlt hétvégén kényelmes létszám volt, viszont a ranglista elejéről megint sokan voltak… 5 csoportban 21-en küzdöttek.. Az első csoportban Márki Ferenc lett a győztes veretlenül, melyek során Pap Sanyit is legyőzte 6/2-re, aki így ma sem tudott továbbjutni. A második csoportban a későn beeső ranglista vezető Bodó Péter lett a csoportelső. Mondjuk nem volt könnyű dolga, hiszen Gönczi Sándor és Morhardt Veronikát is csak tie-breakben tudta legyőzni, és Katona Károly ellen is szorosban győzött 6/4-re. Viszont Gönczi Sanyi a +8-as game-arányával a legjobb 2-ként szintén továbbjutott. A következő csoportban 5-en voltak, így innen eleve két továbbjutó volt. A csoport első Páncsics Bence lett veretlenül. Itt meg kell jegyezni mindenképpen, hogy milyen ütővel is érte el ezt? Ivan Lendl régi kis ütőjét használta… Érdekes látvány volt mindenesetre, de még így is sikeres volt! :) A második Márki Marci lett, ő csak Bencétől kapott ki szoros 6/4-re. A negyedik csoportban Benedek Viktor hozta mindhárom meccsét és jutott tovább a főtáblára. Az utolsó csoportban pedig hármas körbeverés után Herbst Kornél lett, és a második Fodor Tamás is továbbjutott az egyik legjobb másodikként a főtáblára.

Az első negyeddöntőben Márki Ferenc nem bízott semmit a véletlenre, 6/0-ra legyőzte Fodor Tamást. A második meccsen Benedek Viktor 6/1-re nyert Gönczi Sándor ellen. A harmadik meccs nagy küzdelmet hozott Páncsics Bence és Herbst Kornél között, melyet végül Kornél nyert meg 6/4-re. Az utolsó meccsen pedig Márki Marci legyőzte a ranglista vezető Bodó Péter 6/2-re.

Az első elődöntő nagyon szoros, változatos és küzdelmes meccset hozott, melyet végül Benedek Viktor nyert meg 7/6-ra Márki Ferenc ellen. Pedig érdekes lehetett volna egy családi döntő… :) Ugyanis a másik elődöntőben Feri fia, Márki Marci játszott és nyert is 6/3-ra Herbst Kornél ellen.

Így a családi döntő elmaradt, de végül az egész döntő is, mivel Benedek Viktor feladta a meccset, így játék nélkül lett első Márki Marci a mai napon! De azért így is cseppet sem érdemtelenül!! :) Gratulálunk neki és minden résztvevőnek is…

Szombaton Austral Open Grand Slam versenyünk lesz 5-szörös ranglista pontokért!! Várunk mindenkit…

27267086_1775102615833430_168436805_o