Márton István a hétvége győztese

2017.12.20
By

Az elmúlt verseny nem volt túl nagy létszámú, de a ranglista alapján erősnek számított, 3-szoros pontokat lehetett szerezni. Két 5 fős és két 4 fős csoportban indultak a küzdelmek, és mindegyikből 2 jutott tovább a 8-as főtáblára. Nézzük a részleteket! Az első csoportot Márton István nagyon meggyőzően 4 győzelemmel, veretlenül, mindösszesen 2 game-t veszítve nyerte meg. A második Maksay Gergely lett 3 győzelemmel. A következő csoportban érdekes eredmények születtek és 3-as körbeverés alakult ki, miután Gönczi Sanyi megverte Katona Károlyt 6/2-re, viszont Sanyi kikapott Radnóti Györgytől 6/4-re, Gyurit pedig Katona Károly győzte le 6/1-re. Ebből a hármasól első helyen Katona Károly jutott tovább és másodikként pedig Gönczi Sanyi mehetett a főtáblára. A harmadik csoportban Filip Krisztián 3 győzelemmel, veretlenül végzett az első helyen, míg a 2. helyen dr. Sarkadi Ágnes végzett. De Ági feladta a további meccsét, így Klemm József lépett a helyére a főtáblán.. Az utolsó csoportot Varga Boldizsár nyerte meg szintén veretlenül 3 győzelemmel. A második Király Zsolt lett.

A negyeddöntőkben az első meccsen játék nélkül jutott tovább Márton István, miután Király Zsolt feladta a meccset. A második meccs Filip Krisztián és Gönczi Sándor között igen szorosra és izgalmasra sikeredett, melyet végül Krisztián tudott megnyerni 7/5-re. A harmadik meccs is izgalmas és szorosabb volt, Varga Boldizsár nyert 6/4-re Maksay Gergő ellen. Az utolsó meccsen pedig Katona József nyert 6/0-ra Klemm József ellen.

Az első elődöntőben Márton István és Filip Krisztián küzdött egymással hosszas labdamenetekben, de végül István nyert 6/4-re. A második elődöntőben Katona Károly 6/2-re győzött Varga Boldizsár ellen.

A döntő pedig ismét Márton István győzelmét hozta, miután 6/2-re nyert Katona Károly ellen. Gratulálunk a győztesnek és az összes résztvevőnek! :)

Szombaton még várjuk a versenyezni vágyókat a nagy karácsonyi evészet előtt… :D

 

25625426_1739258676084491_1582198109_o