Horváth Levente a hétvége győztese a jobbaknál és Radnóti György a szebbeknél

2017.12.13
By

Az elmúlt hétvégén nem volt túl nagy létszámú a verseny, viszont újra erős volt, hiszen most is sokan ott voltak a ranglista elejéről, így most is 4-szeres pontokért folyt a játék.  Az első csoportban Rácz Márton, Katona Károly és Varga Andor is 2-2 győzelemmel végzett, így körbeverés alakult ki.. Károly 7/9-ra verte meg Rácz Mártont, Rácz Márton pedig Varga Andor verte meg 6/2-re, aki viszont Katona Károlyt verte meg 6/1-re. Végül a csoportelső Rácz Márton lett és Varga Andor is továbbjutott a csoportból 2-ként.  A második csoportban Horváth levente lett az első veretlenül, Márton István pedig a két győzelemmel a 2. A harmadik csoportban Dimitry lett a győztes 3 győzelemmel, veretlenül, miután a ranglista vezető Bodó Péter is legyőzte egy szoros meccsen 7/5-re. A negyedik csoportban Dévai Péter lett az első, míg 2.-ként továbbjutott még Ilyés Rita. Az utolsó csoportban pedig Ifj. Csányi Molnár Károly lett a győztes és Gönczi Sándor ment tovább másodikként.

Az első negyeddöntőben Dévai Péter nyert 6/2-re Gönczi Sándor ellen, a másodikban pedig Dimitry győzött 6/3-ra Varga Andor ellen. A harmadik negyeddöntőben Horváth Levente és Rácz Márton nagyon kemény meccset játszott egymással. Szoros, változatos meccsen végül Levente tudott nyerni 7/6-re, melyen a tie-break 11/9-el ért véget! :) Az utolsó negyeddöntőben Ilyés Rita nem adta könnyen a meccset,de Ifj. Csányi Molnár Károly behúzta a meccset 6/3-ra.

Az első elődöntőben Dimitry tudott nyerni 6/3-ra Dévai Péter ellen, míg a másodikban Horváth Levente nyert szintén 6/3-ra Ifj. Csányi Molnár Károly ellen.

A döntő megint szoros és izgalmas meccset hozott Horváth Levente és Dimitry között, melyet Levente tudott megnyerni 7/6-ra. Gratulálunk!!! :)

A szebbeknél 4 fő versenyzett egy csoportban, körmeccseken. Az első Radnóti György lett 3 győzelemmel, veretlenül, míg a második az első egyéni versenyén részt vett Ifj. Dévai Péter lett 2 győzelemmel. A harmadik Krecsák Gábor lett. Gratulálunk itt is mindenkinek! :)

 

25344738_1730583056952053_1255482330_o