Márton István a hétvége győztese

2017.12.06
By

Közepes létszámú, viszont erős mezőny volt szombaton, miután a ranglista első 5 helyezettje is megtisztelte a versenyünket! Így most is 4-szeres pontszámok jártak..  21-en 5 csoportban futottak neki a játéknak. Az első csoportban Bodó Péter mindhárom mérkőzést megnyerte, míg Lengyel Márton két sima győzelmet ért el és csak Pétertől kapott ki, így magas game-aránnyal várta a továbbjutás lehetőségét. A második csoportban körbeverés alakult ki, melyből Gönczi Sándor jött ki a legjobban, így ő lett a továbbjutó. A harmadik csoportban Katona Károly lett a csoportelső, 3 győzelemmel. A csoport második Bartha László lett +10-el, így ő már biztos továbbjutónak számított. A negyedik csoportban Éles János 2 győzelem után sajnos meghúzódott és így a további küzdelmeket feladta. Király Zsolt 6/4-re nyert Márton István ellen, míg Király Zsolt egyet szintén veszített, így az egymás elleni eredmény szerint Zsolt lett a csoportelső és István a második +9 game aránnyal, így ő szintén biztos továbbjutó lett. Az utolsó csoportban pedig Osváth Péter aratott magabiztos győzelmet, veretlenül mindössze 2 game-t veszítve!

A negyeddöntők meccsein Bodó Péter magabiztosan 6/0-ra nyert Bartha László ellen, míg Márton István 6/3-ra Katona Károlyt győzte le. Lengyel Márton 6/2-re nyert Osváth Péter ellen, míg Gönczi Sándor Király Zsolt ellen győzött 6/4-re.

Az első elődöntőben Márton István nagyon szoros, izgalmas meccsen 7/6-ra tudott győzni Bodó Péter ellen. A második meccsen pedig Lengyel Márton nyert 6/2-re Gönczi Sándor ellen.

A döntő pedig egy nagyon kiélezett, változatos meccset hozott, melyet végül csak tie-breakben tudott megnyerni Márton István Lengyel Márton ellen 7/6-ra. Gratulálunk mindkettőjüknek és az összes többi résztvevőnek is… :)

Gyertek szombaton megint! :)

 

20141207_071256343