Bodó Péter a szombati győztes

2017.11.22
By

Az elmúlt versenyen nem döntöttünk nevezési rekordot, viszont erősségben szuper volt, az első 10-ből 5-en ott voltak, így most is 4x-es ranglista pontokért folyt a küzdelem. Az első csoportot Bodó Péter nyerte veretlenül, miután Titeica Danit és Varga Boldizsárt is 6/3-ra legyőzte. Titeica Dani és Varga Balázs pedig egy nagyon szoros, izgalmas meccset játszott, melyet végül Dani tudott megnyerni 7/5-re. A második csoport nagy küzdelmeket hozott a fiúk számára Ilyés Ritával szemben.. Rita már 4/2-re és 5/4-re is vezetett Katona Károly ellen, de nem tudta befejezni a meccset és 7/5-re kikapott. A későbbi csoportgyőztes Mihók Balázs  dolgát is megnehezítette, miután 4/1-es hátrányban sem adta fel, hanem kiegyenlített, így még visszajött a meccsbe, amit végül azért Balázs 6/4-el megnyert. A harmadik  is szoros, ki-ki meccs volt azt Kovács György nyerte ellene 7/5-re. Katona Károly szintén szoros, jó meccset játszott Mihóh Balázs ellen, de 6/4-re ő is alul maradt ezúttal. Viszont jó game arányának köszönhetően ő is továbbjutott a csoportból. A harmadik csoportban Pap Sanyi lett az első, veretlenül, míg másodikként Filip Krisztián is továbbjutott. A negyedik csoportban kicsit hiányosak voltak az eredmények.. :( De Csizy Dezső lett a csoportelső, míg Hesz Pál is továbbjutott. Az utolsó csoportba végül sajnos csak 2-en maradtak.. Lanstiák Attila került a 8-as főtáblára.

Az első negyeddöntőben Pap Sanyi győzött 6/3-ra Katona Károly ellen, míg a másodikban most nagyon simán 6/0-ra nyert Bodó Péter Filip Krisztián ellen. A harmadik negyeddöntőben Hesz Pál nyert 6/2-re Lanstiák Attila ellen és az utolsóban izgalmas meccsen Csizy Dezső 6/4-re tudta legyőzni Mihók Balázst.

Az első elődöntőben Bodó Péter legyőzte Pap Sanyit 6/3-ra, míg a másik nem került lejátszásra, miután Csizy Dezső feladta, így Hesz Pál jutott  a döntőbe.

A döntő egy nagyon szoros, nagyon izgalmas változatos meccset hozott… amit végül Bodó Péter csak tie-breakben 7/6-ra tudott megnyerni Hesz Pál ellen. Gratulálunk mindkettőjüknek a jó meccshez! :)

Szombaton megint várunk mindenkit a jobbak és szebbek kategóriába, vasárnap délelőtt pedig a legjobbakba is.

 

Harmadszorra Teniszpartner karácsonyi vacsora a Regős Vendéglőben! Időpontja december 19.-e kedd 18.00. Idén ismét megdíjazzuk a ranglista top10 helyezettjét! A 3 fogásos vacsora annak aki novemberben és decemberben legalább 3 versenyen részt vett ingyenes, kisérőknek 2500 Ft. Étel választás 15 fogás közül a helyszínen! Szeretettel várunk minden kedves Teniszbarátot! Részvételed a vacsi [kukac] teniszpartner.hu címen jelezd kérlek!

 

0-02-05-b7ed1d7a6d1eb50a1b1ba9491f10b6d5ed9ed635ea9bab858eb6b4fadab59e43_full