Gordos Balázs a hétvége győztese

2017.09.26
By

Az elmúlt hétvégi verseny kis létszámú lett végül, ugyanis még a meteorológusok is esőt ígértek egész napra! Meg is ijedtek az emberkék ettől rendesen.. :) De aztán kisebb szemerkélésnél több nem volt szerencsére és simán befejeződött a családias hangulatú verseny. Összesen 10-en futottunk neki a napnak 3 csoportban. A legelsőben egy újonc,  salgótarjáni fiatalember, Gordos Balázs lett a csoportelső veretlenül. Az ő dolgát a mai napon leginkább csak Titeica Dániel nehezítette meg, hiszen csak tie-breakben sikerült legyőznie őt. Viszont Danit és a csoportban szereplő Varga Boldizsárt is legyőzte Katona Károly, aki így a legjobb csoport másodikként tovább tudott jutni az elődöntőbe.  A következő csoportban Márton István nem sok kérdést hagyott a továbbjutáshoz, hiszen 6/2 és 6/1-re nyerte meccseit.. :) Az utolsó csoportban pedig Dorozsmai Gábor hozta a hetente megszokottat, 2 győzelemmel továbbjutott a csoportból.

Az első elődöntőben az új versenyzőnk, Gordos Balázs nyerni tudott Márton István ellen is, nagy csatában 6/4-re. Míg a másik elődöntőben pedig szintén 6/4-es győzelem született Dorozsmai Gábor számára Katona Károly ellen.

A döntőben pedig Gordos Balázs szintén győzelmet ünnepelhetett, viszonylag simán 6/2-re nyert Dorozsmai Gábor ellen. Gábor csak annyit jegyzett meg, hogy ez kicsit más dimenzió volt… :D Gratulálunk a győztesnek és minden résztvevőnek, aki bevállalta a bizonytalan időjárást és eljött játszani. Azt hiszem azért megérte, mert jó meccseket lehetett játszani, sőt volt idő még több happy meccset is lejátszani az üres pályákon… :)

Ezen a héten is várunk mindenkit, reméljük most többen leszünk, az időjárás nekünk fog kedvezni, ugyanis szép őszi időt ígérnek!

21985968_1654389864571373_473926313_o