Vári Tamás a hétvége győztese

2017.10.04
By

Szép létszámú (23 fő)  és erős mezőny jött össze a hétvégén. A ranglista első 5-ből 4-en itt voltak, szóval négyszeres pontokért folyt a küzdelem! Több új játékos is csatlakozott hozzánk e napon, ebből ketten különösen erősek voltak. A végső győztes Vári Tamás a legjobbakban szeretett volna indulni, oda is jelentkezett, de egyedül lévén csak egy kategória indult…  Lássuk a részleteket! Az első csoportban Pap Sanyi lett a csoportelső, miután nagyon szoros meccseken 3 győzelmet aratott. Cserneczky Zsolt ellen 7/5-re tudott nyerni, míg Herbst Kornélt végül 7/6-ra győzte le. Kornél ellen már 5/1-re vezetett, ahonnan a fiatal játékos nagyon ügyesen visszaküzdötte magát 5/5-re.. majd tie-breakben úgy maradt alul, hogy 5 meccslabdája is volt, de győzött Sanyi rutinja végül. A többi meccsen körbeverés történt, mindenki 1-1 meccset nyert. A második csoport 5 fősre sikeredett a késő jelentkezések miatt.. Itt Dorozsmai Gábor 4 meggyőző győzelmet ért el, mellette Bozzai Bence szerepelt még sikeresen, hiszen csak egy meccset veszített és a jó game arányának köszönhetően, az egyik legjobb csoport másodikként továbbjutott a főtáblára. A harmadik csoportban Márton István egyetlen game-t sem adott a csoporttársainak.. :) Ez igen jó eredmény! A következő csoportban Vári Tamás lett az első 2 győzelemmel, egy nagyon izgalmas meccs után Király Zsolt ellen, melyen 9/5-re nyert. Az ötödik csoportban Hesz Rudolf lett a győztes veretlenül.. pedig közben fotózott is, nem rossz képeket! :D Köszönjük neki ezúttal is!! Ebből a csoportból jutott tovább a másik legjobb másodikként Filip Krisztián. Az utolsó csoportban meglepetésre a ranglista vezető Bodó Péter 2 9/5-ös vereséggel búcsúzott a továbbiaktól a mai nap. Az egyiken Rácz Marci győzött, a másikon pedig az egyik későn beeső, új jelentkező Fehér Csaba. Csaba ellen már 4/1-re is vezetett Peti, amikor Csaba úgy döntött, hogy ütőt cserél és megfordította a meccset 9/5-re.

A negyeddöntőkben a fenti ágon Fehér Csaba 7/5-re győzött Filip Krisztián ellen, Márton István pedig 6/3-ra Hesz Rudolf ellen, míg a lenti ágon Vári Tamás 6/1-re nyert Dorozsmai Gábor ellen és Pap Sanyi újra egy nehéz meccsen nyert 7/5-re Bozzai Bence ellen.

Az első elődöntőben Márton István nyert a már igencsak elfáradt Fehér Csaba ellen 6/3-ra, míg a másik ágon Pap Sanyi feladta a meccsét Vári Tamás ellen.

A döntőt végül Vári Tamás és Márton István játszotta, melynek a vége 6/1 lett Tamás számára. Az eredmény ugyan nem tükrözi, de  igazán színvonalas, férfias küzdelmet hozott nagyon izgalmas, gyors labdamenetekkel… :) Nekem nézőként nagyon tetszett! Gratulálunk a győztesnek és minden résztvevőnek.

Szombaton újra várjuk a versenyezni vágyókat… sőt most új kategória is indul 10 év alatti gyerekek számára! :)

DSC05635