Schuták László első bajnoki címét szerezte a hétvégén

2017.08.16
By

Ez a szombati verseny igazán szelesre sikeredett… :D De szerencsére nem sokakat riasztott el, hiszen 24-en 6 csoportban kezdtük meg a játékot! De nem volt egyszerű, volt egy pár vicces, bosszantó pont is.. Na lássuk, mi történt részletesen. Az első csoportban meglepetésre vagy sem, de az első kiemelt Pap Sanyi kikapott 7/5-re Dorozsmai Gábortól. De mivel a másik két ellenfélnek egy game-t sem adott, így biztosan várhatta a továbbjutást a főtáblára.. Az első helyen Dorozsmai Gábor jutott tovább veretlenül. A második csoportban körbeverés alakult ki, melyből Katona Károly és Titeica Dani is azonos game aránnyal (+6) végzett. De miután az egymás elleni meccsek Karcsi nyert, ő lett a csoportelső, viszont Dani is továbbjutott ezzel az aránnyal a legjobb 2.  másodikként.. :) A következő csoportban szintén körbeverés volt, melyből Benett Bordini végzett a csoport élén, így ő jutott tovább a főtáblára. Lanstiák Attila másodikként csak 1 game-el maradt el továbbjutástól! A negyedik csoportban Rácz Márton lett veretlenül a csoportelső, 3 szoros nyert meccs után. Az ötödik csoport kicsit erősre sikeredett a későn jelentkezések miatt.. Van ilyen.. :) Király Zsolt 2 meccset nyert, de sajnos a 3.-at húzódás miatt feladta.. így a továbbjutás 2 győzelemmel Marc Rylewskié lett. Az utolsó csoportban Schuták László lett az első veretlenül, miután a továbbjutást eldöntő meccsen 7/5-re tudott nyerni Nguyen Zotán ellen, akinek így csak 2 győzelme volt.

A főtábla felső ágának első meccsén Dorozsmai Gábor nyert 7/5-re Titeica Dániel ellen, aki a mai napon igen meggyőző teljesítményt nyújtott! :) Kicsin múlott, hogy a továbbjutás nem sikerült neki, hiszen Dani már 5/4 40/0-ra vezetett és meccslabdája is volt.. Így is szép volt, majd legközelebb sikerül! :) A másik meccsen pedig Rácz Márton szerezte meg a továbbjutást Marc Rylewski ellen, miután 7/6-os győzelmet ért el egy nagyon szoros, izgalmas meccsen. Az alsó ág első meccsén Schuták László nyert 7/5-re Benett Bordini ellen.. Kellett is küzdenie nagyon Lacinak, hiszen Benett már 5/3 40/0-ra vezetett, innen tudta megfordítani a meccset. Szép teljesítmény! :) A második meccsen pedig Pap Sanyi nyert 6/4-re Katona Károly ellen.

Az első elődöntőben Dorozsmai Gábor 6/2-re győzött az eddig menetelő Rácz Márton ellen. Azért szép volt Marci! :) A másik meccs is 6/2 lett, itt Schuták László nyert ennyire Pap Sanyi ellen.

A döntő aztán igazi izgalmakat hozott!! Dorozsmai Gábor már 3/0-ra vezetett Schuták László ellen.. Majd 3/3-ra kiegyenlített Laci, ezután újra vezetett Gábor 4/3-ra, majd jött a 4/4.. És egy nagyon jó kis meccs után 6/4-re győzött Schuták László és így 2-szer is vesztett helyzetből mentette meg a napját és nyerte meg a versenyt (most először!!) és győztesnek járó Prince teniszütőt! Gratulálunk, nagyon szép teljesítmény volt!

 

20883244_1616615705015456_1817077281_o