Bodó Péter a hétvége győztese

2017.08.08
By

A nagy kánikula “árnyékában” az elmúlt szombaton a megszokottnál kevesebben éreztek kedvet versenyezni.. Mindössze 12-en játszottak 3 csoportban. Így minden csoportból többen juthattak tovább, mivel a 8-as tábla ez esetben is kialakításra került.. :) Az első csoportból tovább jutott így Bodó Péter, Molnár Kristóf és Király Zsolt is. A másodikban Dobos Árpád veretlenül, 3 győzelemmel lett csoportgyőztes. Mellette továbbjutott még Angyalfi Gábor is. Az utolsó csoportból pedig Paragi Attila, Bilacsics Ádám és Kádár László is.

Nézzük a főtábla meccseit.. Az elsőt Angyalfi Gábor nyerte 6/2-re Bilacsics Ádám ellen, a másodikat Király Zsolt nagyon simán 6/0-ra nyerte Dobos Árpáddal szemben. A következő meccs nagyon szorosra és izgalmasra sikeredett, melyet végül Paragi Attila nyert meg 7/5-re Molnár Kristóf ellen. Az utolsó negyeddöntő is ugyanilyen eredményt hozott, Bodó Péternek sikerült nyernie Kádár László ellen.

Az első elődöntőben Király Zsolt nyert 6/2-re Angyalfi Gábor ellen, míg a másikban Bodó Péter tudott nyerni 6/3-ra Paragi Attila ellen.

A döntőben nagyarányú győzelmet tudott elérni Bodó Péter Király Zsolttal szemben, 6/1-re győzött és nyerte meg a versenyt. :) Ezáltal Péter kicsit megszilárdította az első helyét a ranglistán! Gratulálunk hozzá! :)

Ezen a szombaton kicsit hűvösebb várható már, remélhetőleg kellemes teniszidőben lehet majd versenyezni… Várunk mindenkit!! :)