Korda Dávid a hétvége győztese

2017.08.01
By

A kánikulai meleg ellenére szép számmal eljöttek szombaton versenyezni.. :) 6 csoportban összesen 24-en játszottak. Az első csoportban Márton István nagyon bekezdett, 3 mérkőzésen mindössze 1 game-t veszített, így ő lett a továbbjutó. A második helyet Bilacsics Ádám szerezte meg, de a két sima győzelem se volt elég a továbbjutáshoz, hiába ő volt, aki 1 game-t szerzett István ellen, kevésnek bizonyult most. A második csoportban Ilyés Ritának sikerült 3 fiút is magabiztosan legyőznie, így csoportelsőként várhatta az ellenfelét a főtáblán. A fiúk viszont jól megszorongatták egymást, így ebből a csoportból nem volt jó game-aránya a 2.-nak. A következő csoportban 3 szorosabb meccs után Benedek Viktor jutott tovább veretlenül. Schuták László ezúttal 2 győzelme ellenére egy game-el lecsúszott a továbbjutástól.  A negyedik csoport kicsit könnyűre sikeredett ezúttal az első kiemelt Pap Sanyi számára, így az elvártnak megfelelően egy game-t veszítve, simán veretlenül jutott tovább. :) Az ötödik csoportban Korda Dávid meggyőzően, 3 győzelemmel lett az első, így mehetett ő is a főtáblára. A másik 3 játékos pedig körbeverte egymást, de nem jutottak tovább. Az utolsó csoportban B Nagy Ervin volt a továbbjutó veretlenül, mellette csoport másodikként tudott tovább menni Bartók János.

A főtábla felső ágán Márton István győzött 6/3-ra Benedek Viktor ellen, míg Korda Dávid 6/0-ra Pirityi András ellen.  Az alsó ágon Ilyés Rita szorongatta meg kicsit a szoros kezdés után már 5/2-re is vezető Bartók Jánost, mivel feljött 5/4-re és nem sokon múlott az egyenlítés… de végül János rutinja győzött és jutott tovább az elődöntőbe. Az utolsó meccsen pedig B Nagy Ervin győzte le az első kiemelt Pap Sanyit szoros meccsen, szintén 6/4-re.

Az első elődöntőben, habár az eredmény nem ezt mutatja, nagyon színvonalas, szoros meccset játszott egymással Korda Dávid és Márton István, melyet végül Dávid 6/2-re nyert meg. A második elődöntőben B Nagy Ervin nyert 6/2-re a már kissé elfáradt Bartók János ellen.

A döntő ezúttal gyorsra sikeredett, mivel a résztvevők kérésére, mivel mindenki a vízilabda döntőre sietett haza,  csak szuper tie-breaket játszottak, melyet ezúttal Korda Dávid nyert meg B Nagy Evinnel szemben. Gratulálunk a győztesnek és minden játékosnak, aki végigküzdötte ezt a forró nyári napot! :)

Szombaton újra várunk mindenkit, ezúttal még melegebb időjárás ígérkezik az előrejelzett 38-39 fokkal.. szóval jöhetnek a gladiátorok!! :D

 

 

20623616_1603716872972006_1818363641_o