Tárik Meszár a hétvége győztese

2017.07.26
By

Az elmúlt hétvégén kicsit lassan indult be a déli eső után, de szerencsére a pályák tökéletesek voltak és pici csúszással elkezdtünk játszani. Ezúttal 5 csoportban 21-en küzdöttek egymással. Az első csoportban a Bodó Péter az első kiemelthez méltóan veretlenül jutott a legjobb 8 közé. Megemlítendő, hogy legjobban Ilyés Rita tudta ezúttal a csoportban megszorítani, miután 2/1-re és 3/2- re is vezetett ellene, de a végén azért győzött a rutin és 6/3-ra nyert Péter. Batha Lászlónak pl. egyetlen game-t sem sikerült szereznie ellene, majd miután a másik 2 meccsét megnyerte, mégis sikerült továbbjutni az egyik csoport másodikként a főtáblára.. A második csoportban Paragi Attila végzett az élen, szintén veretlenül, miután Gönczi Károlyt is sikerült legyőznie egy szoros meccsen tie-breakben. A csoportból még Lanstiák Attila is továbbjutott. A következő csoportban egy új játékos, Tárik Meszár nyert nagyon simán, 3 győzelemmel, mindössze 1 game-t veszítve.. :) A negyedik csoportban Varga Andor lett az első veretlenül, míg másodikként Filip Krisztián jutott tovább. Az utolsó csoport 5 fősre sikeredett.. Innen Gyimesi I. Levente jutott tovább 3 győzelem és 1 vereséggel…

A főtábla felső ágának első meccsét Bodó Péter 6/4-re nyerte Lanstiák Attila ellen, majd Gyimesi I. Levente 6/2-re legyőzte Bartha Lászlót is. Az Alsó ágon Paragi Attila 6/4-re nyert Varga Andor ellen és Tárik Meszár újra csak 1 game-t veszítve győzte le 6/1-re Filip Krisztiánt.

Az első elődöntőt Bodó Péter hozta 6/4-el Gyimesi I. Levente ellen, míg Tárik Meszár újra győzött, ezúttal 6/2-re Filip Krisztián ellen.

A döntő is sima meccsnek sikerült Tárik Meszár számára, hiszen 6/1-re győzte le az első kiemelt Bodó Pétert is.. Igaz Péter ezúttal kicsit fáradtabban, rögtön az elődöntős meccse után kezdte a döntőt játszani, lehet kicsit pihentebben jobban megnehezítette volna a győztes dolgát… De ez semmit nem von le Tárik Meszár egész napos kiegyensúlyozott teljesítményéből! Gratulálunk az új Bajnoknak!!! :)

Szombaton újra várunk minden régi és új lelkes versenyzőt a már megszokott 8 pályával….