Kiss Zsolt a hétvége győztese

2017.07.13
By

Ezen a hétvégén 6 csoportban összesen 24-en versenyeztek. Az első csoportban Osváth Péter veretlenül lett csoportelső és mellette még Bartha László is továbbjutott másodikként. A következőben 3-as körbeverés alakult ki, melyből Gyimesi I. Levente jött ki a legjobban és így ő mehetett tovább a főtáblára. Levente simán nyert 6/1-re Bilacsics Ádám ellen, míg Ádám szintén simán 6/1-re győzött Katona Károly ellen, aki viszont Leventét verte 6/3-ra. :) A harmadik csoportból Kripner István és Farkas Balázs jutott tovább. A következőben Pótor Ádám megint nagyon meggyőzően játszott és összesen csak 2 gamet veszítve lett első. Az ötödik csoportot Bodó Péter nyerte veretlenül. Az utolsóból Kiss Zsolt jutott tovább csoportgyőztesként.

A negyeddöntők első mérkőzésén Pótor Ádám most nehezebb ellenfelet kapott Kiss Zsolt személyében és ezúttal nem tudott továbbjutni, Zsolt nyert ellene 6/2-re. A második meccsen Kripner István hozta a szokásost és továbbjutott 6/1-el Bartha László ellen. Az alsó ágon Farkas Balázs nyert 6/2-re az első kiemelt Bodó Péter ellen, míg Osváth Péter is tovább jutott 6/3-al Gyimesi I. Levente ellen.

Az első elődöntőben ezúttal Kripner Istvánt is megállította Kiss Zsolt, hiszen ellene is 6/2-re tudott győzni és jutott be a döntőbe. A másik meccsen pedig Farkas Balázs győzött viszonylag simán 6/1-re.

A döntő ezúttal sajnos elmaradt, mivel Farkas Balázsnak idő előtt el kellett mennie a versenyről. Így játék nélkül ugyan, de az egész napi teljesítményért megérdemelten Kiss Zsolt lett a hétvége győztese. Gratulálunk hozzá!! :)

Szombaton kerül megrendezésre a Wimbledoni Grand Slam versenyünk, melyen a szokásoknak megfelelően 5x-ös ranglista pontokért lehet majd küzdeni!!! :) Várunk mindenkit! Gyertek!

19989062_1583020681708292_2101335894_n