Kripner István a hétvége győztese

2017.07.04
By

Ezen a hétvégén 16-an játszottak a jobbaknál 4 csoportban. Az első csoportot Bodó Péter nyerte meg veretlenül, miután a múlt heti bajnokot, Marc Rylewskit is megverte 6/2-re. Így most Marc csak csoport másodikként tudott továbbjutni. A következő csoportban Benedek Viktor végzett az első helyen, 3 győzelemmel és Katona Károly pedig a második továbbjutó. A harmadik csoportot Kripner István nyerte meg, szintén veretlenül, miután nagyon kemény szoros meccsen 7/6-ra tudta megverni Bartók Jánost is.. A második helyért nagy küzdelem folyt, mivel 3-as körbeverés volt, melyből Victor Vasiliev jött ki a legjobban és jutott tovább a legjobb 8 közé. Az utolsó csoportban Pótor Ádám lett a győztes 3 győzelemmel és  a másik továbbjutó pedig Lanstiák Attila volt.

A negyeddöntők felső ágán az első meccsen Bodó Péter nagyon szoros meccset játszott Lanstiák Attila ellen, akit ha kicsit nehezen is, de 7/6-ra legyőzött. A másik meccset sajnos Benedek Viktor feladta, így mérkőzés nélkül jutott tovább Victor Vasiliev. Az alsó ág első meccsét Pótor Ádám nyerte meg Marc Rylewski ellen 6/2-re, míg a másik meccsen Kripner István győzött 6/3-ra Katona Károly ellen.

Az első elődöntőben Bodó Péter meggyőzően nyert 6/1-re Victor Vasiliev ellen, míg a másikban Kripner István győzött Pótor Ádám ellen 6/3-ra.

A döntő egy nagyon jó kis mérkőzést hozott Kripner István és Bodó Péter között… :)  Fej-fej mellett haladtak a játékosok szinte végig, 4-4-ig többnyire Bodó Péter vezetett, de a végén mégis Kripner István örülhetett, hiszen 6/4-re ő nyerte meg a mérkőzést és ezzel együtt az egész versenyt! :) Gratulálunk mindkettőjüknek! :)

E heti versenyünk a felkészülésként szolgálhat a következő hétvégi Wimbledoni heti Grand Slam-hez!!! Várunk mindenkit a szokásos 8 pályával.. :)

19858464_1573613492649011_666743851_n