Marc Rylewski a kánikulai hétvége győztese

2017.06.28
By

Jó hangulatú, pálya szélen sütögetős (Chef Roland házigazda által ;) ), kánikulai versenyen vagyunk túl…  Sokan döntöttek úgy, hogy ebben a szép nyári időben inkább nem teniszezni fognak.. :( Ezúttal 16 fő versenyzett 4 csoportban, így minden csoportból 2 fő tudott továbbjutni a 8-as főtáblára.

Az első csoportban szoros, hosszú meccsek zajlottak.. Szép Tamás veretlenül, magabiztosan jutott tovább első helyen, míg Katona Károly csak nagy küzdelemben tudott nyerni 7/6-ra Scherer Ferenc ellen, így ő volt a másik továbbjutó. A második csoportban a ranglista vezető Pap Sanyi lett az első 3 győzelemmel, míg második Szabó Gábor lett, aki ellen azért kicsit megszenvedett Sanyi, hiszen csak 6/4-re tudott nyerni ellen. A harmadik csoportban Marc Rylewski lett a csoportgyőztes és Molnár Attila jutott tovább 2.-ként, miután nagy meccsen tie-breakben sikerült nyernie Gönczi András ellen és Lanstiák Attila ellen pedig 6/4-re. Az utolsó csoportban Benedek Viktor nagyon magabiztosan, összesen 3 game-t veszítve lett az első, mellette Bartók János (a későn jövő :) ) jutott tovább.

Az első negyeddöntőben Szép Tamás 6/3-ra nyert Szabó Gábor ellen. A másodikban Katona Károly nagyon nagy meccset játszott Pap Sanyi ellen és ezúttal sikerült 7/6-ra megnyernie a meccset. Így Karcsi már a 8 között kiejtette a ranglista vezetőt… Szép teljesítmény! :) A következő meccsen Benedek Viktor nyert 6/3-ra Molnár Attila ellen és ugyanez az eredmény sikeredett Marc Rylewski-nek is Bartók János ellen.

Az első elődöntőben Szép Tamás tovább folytatta menetelését és a csoport meccs visszavágóján is tudott nyerni Katona Károly ellen, ezúttal 6/3-ra. Viszont itt be is fejezte a versenyt, a döntőt már nem vállalta be ebben a kánikulában, így övé lett a 2. hely.

Sajnos a másik elődöntő szintén nem került lejátszásra, mert Benedek Viktor is úgy gondolta, hogy neki is elég volt ennyi játék erre napra a kánikulában… Így Marc Rylewski jutott a döntőbe, de neki ma elég volt csak a negyeddöntőjét megnyernie ahhoz, hogy az egész versenyt megnyerje!! :) Azért így is szép teljesítmény volt!! Gratulálunk hozzá… és mindenkinek, aki végigjátszotta ezt a forró napot… :D

Szombaton újra várunk minden vállalkozó szellemű játékost, valószínűleg most se lesz hideg! De újra lesz sütögetés Roland által.. :)