Bodó Péter a hétvége győztese és ezzel újra a ranglista élén

2017.06.14
By

Ez a hétvégi verseny ráhangolódásként szolgált a Grand Slam versenyünkhöz, ami most kivételesen egy héttel később kerül megrendezésre a szokásoshoz képest.. Viszont kiegészül egy kis grillsütögetéssel és profi fotók készítésével! :) Éppen ezért, aki csak tud jöjjön el! :D De most lássuk az aktuális verseny részleteit…

14 résztvevő 3 csoportban küzdött egymással és a meleggel :) A két 5 fős csoportból 3-an és az egy 4-esből 2 játékos jutott tovább ezúttal. Az első csoportban 3-as körbeverés volt :) Bodó Péter megverte Szeleczki Rolandot 6/1-re, viszont kikapott Osváth Pétertől 6/3-ra, míg Szeleczki Roland pedig Osváth Pétert verte meg 6/3-ra. Ez esetben mind a hárman továbbjutottak, a kérdés csak az volt, hogy ki hányadik helyen.. A legjobb game aránnyal Bodó Péter rendelkezett, így ő lett az első, Osváth Péter a második és Szeleczki Roland pedig a 3.  A második csoportban Dorozsmai Gábor egyetlen 1 game-t veszítve, nagyon meggyőző játékkal elsőként jutott a főtáblára, míg a másik továbbjutó Katona Károly volt. A harmadik csoportból Pap Sanyi veretlenül jutott tovább csoportelsőként. A második hely nagy csatában dőlt el, ugyanis Megyeri Attila csak tie-breakben tudott győzni Imre Zsolt ellen, így Attila lett a 2. és Zsolt a 3. továbbjutó. Király Zsolt sajnos csak 2 meccset játszott le, pedig biztos neki is lett volna esélye….

Az első negyeddöntő rögtön meglepetéssel (?) végződött, ugyanis szoros meccsen, nagy küzdelem után tie-breakben veszített Pap Sanyi, az eddigi ranglistavezető, Szeleczki Roland ellen. A felső ág második meccsén Osváth Péternek sikerült a győzelem 6/4-el Dorozsmai Gábor ellen, aki talán kicsit elkényelmesedhetett a csoportjában… :) Az alsó ág első meccsén Katona Károly rázta meg magát és nyert 6/4-re Megyeri Attila ellen. A másik meccsen pedig Bodó Péter simán, 6/0-ra győzött Imre Zsolt ellen, aki talán már nem bírta kondival Péter mindent visszaütős játékát… :)

Az első elődöntőt Szeleczki Roland nyerte 6/4-re Osváth Péter ellen, míg a másikat Bodó Péter hozta 6/2-re Katona Károly ellen.

A döntő pedig szintén kicsit simábban sikerült, hiszen 6/2-re tudott nyerni Bodó Péter Szeleczki Roland ellen. És ezzel a győzelemmel, ahogy a címben már utaltam rá, Péter újra a ranglista élén találta magát! Mondjuk nem nagy különbséggel, hiszen csak 2 pont az előnye, de akkor is ő az első!!! :) Gratulálunk hozzá! És hajrá Pap Sanyi is.. ;)

Kíváncsian várjuk, milyen eredménnyel zárul a következő versenyünk, ami ugye Grand Slam verseny lesz 5x-ös szerezhető ranglista pontokkal!!!! Ki erősíti meg jobban a vezetését? Sanyi vagy Péter? Akár lehet fogadásokat is kötni rá…. ;) Mindenesetre várunk mindenkit, aki részt venne a versenyen és megnehezítené a dolgukat!!! :)

19075014_10209632889760279_2061149513_n