Kripner István az új helyszín első győztese

2017.04.19
By

Bemutatkozott a versenysorozatunk új helyszíne a Hauszmann utcai sporttelep. Reméljük, mindenkinek tetszett és tetszeni is fog! :) Hetente 8 pálya kellemes és gyors, pörgős versenyeket hozhat!

Ezen a héten 19 fő versenyzett. Az első 4 csoportból mindenki egyszerre pályára is tudott lépni rögtön! Ilyen eddig még sose volt… A harmadik csoport 2 fője így már csak későn tudott becsatlakozni, melléjük a versenyszervező is beállt kiegészítőnek, hogy meglegyenek legalább 3-an. Éppen ezért a vége a 8-as tábla egy kicsit felborult, hisz innen mind a két nevezett továbbjátszott.. Nézzük a részleteket! Az első csoportban Filip Krisztián hozta az utóbbi hétvégék formáját, és ma is továbbjutott 3 győzelemmel a főtáblára. Regős Péter még nem igazán találta a szabadtéri formáját, de ami késik, nem múlik!!! :) Krisztián mellett Kotta Szilárd jutott tovább még. A második csoportban Katona Károly simán, veretlenül jutott tovább. A harmadik csoportban Hajós Attila lett az első, szintén kérdés nélkül, 3 győzelemmel.. A második Benedek Viktor is a főtáblára jutott. Király Zsolt viszont ezen a napon nem tudott győzelmet elérni, így hamar befejezte ezt a napot. A harmadik csoportban Éles János hozta amit szokott, ha elindul a versenyen, hiszen a csoportból ma is nagyon simán, veretlenül jutott tovább. Bodó Péter a ranglista vezetőnk ezen a napon csak második lett a csoportban és most nem is jutott tovább. Az utolsó későn érkező csoportban Kripner István nyerte mindkét meccsét, tehát továbbjutott ő is. És végül még Pap Sanyi játszhatott a 8-as főtáblán.

A negyeddöntőkben Katona Károly győzött 6/3-ra Filip Krisztián ellen. Benedek Viktor és Éles János nagy meccset játszott egymással, és csak tie-breakben dőlt el a küzdelem Viktor javára. A másik ágon Kripner István ellentmondást nem tűrően 6/0-ra győzte le Kotta Szilárdot, míg Pap Sanyi 7/6-al jutott tovább Hajós Attila ellen.

Az elődöntőkben Benedek Viktor meggyőző játékkal 6/2-re nyert Katona Károly ellen és Kripner István ezúttal Pap Sanyinak se adott egy game-t sem, itt is 6/0-ra nyert.

Következett a döntő, ahol Kripner István újra igazolta jó formáját, hiszen most Benedek Viktor ellen győzött mondhatni elég magabiztosan 6/1-es eredménnyel. Gratulálunk a Hauszmann pálya első győztesének!!!!!!!! :)

Szombaton újra várunk mindenkit a 8 pálya szuper lehetőségével, hogy 13-kor már 16-an egyszerre pályán legyünk!!!!!!!!! :) Gyertek minél többen!