Bodó Péter az első szabadtéri verseny győztese

2017.04.11
By

Nem mondanám, hogy könnyen indult ez a szezonkezdés… :D Volt itt minden! Csúszott a pályák átadása a verseny számára, mivel reggel kezdték leszedni a sátrat róla.. Többen lemondták, volt aki odajött és elment, hogy nem vár.. de voltak új jelentkezők is.. :) De aztán elindultunk végre! Egy csoport időben kezdett a kemény pályán, ők ott is fejezték be a csoportmeccseket. Végül 4 csoportban 14-en játszottunk. Nem sokan, de jó hangulatban és napos, szeles, majd estefelé hűvös időben igazán jókat játszottunk… A jelenlévők nagy része tovább is jutott a 8-as táblára, mivel minden csoportból 2 továbbmehetett. Lássuk a részleteket.. :) A kemény pályásoknál Filip Krisztián alkalmazkodott legjobban a körülményekhez és 3 győzelemmel, magabiztosan jutott tovább. Mellette Cor Schlösser jutott a 8 közé. Meglepetésre Katona Károlynak nagyon nem feküdt ez a szabadtéri játék és a kemény pálya sem, ő most a csoportmeccsek után mehetett haza… A többi csoport már salakon játszott. Király Zsolt veretlenül csoportelső lett, míg Morhardt Veronika 2 győzelemmel másodikként továbbjutott szintén. A harmadik csoportot Csizy Dezső nullra nyerte, mellett Bodó Péter ment tovább. Az utolsó csoportból pedig Pap Sanyi és Bobo jutott tovább..

A negyeddöntők első meccsén Király Zsolt simán 6/1-re nyert Filip Krisztián ellen, viszont Zsoltnak a meccs után el kellett mennie, ezért helyette Krisztián játszott tovább a későbbiekben. A második meccsen Csizy Dezső játszott Bobóval és 6/3-al Dezső ment tovább. A következő meccsen Morhardt Veronika játszott egy nagyon jó kis meccset Cor Schlösser ellen, és végül 6/4-re Veronika tudott nyerni és ezzel elődöntős lett. Az utolsó negyeddöntős meccsen pedig Bodó Péter nyert Pap Sanyi ellen 6/2-re.

Az első elődöntőben Csizy Dezső nagyon magabiztosan, igaz kicsit rossz látási körülmények között :( , de jobban alkalmazkodva nyert 6/0-ra Filip Krisztián ellen. A másik meccs nagyon küzdelmes és változatos meccset hozott. Szinte fej-fej mellett haladva, de a meccs nagy részén Morhardt Veronika vezetett Bodó Péter ellen, aki viszont a legjobbkor vette át a vezetést és 6/4-re nyerni tudott.

A döntő pedig igazi parázs csatát hozott Csizy Dezső és Bodó Péter között. Mondhatni, rendesen kijátszották az időt… :D Tie-break lett a vége! És nem is akármilyen.. 15/13-as eredménnyel zárult Bodó Péter javára. Így ő lett az első szabadtéri versenyünk győztese!! :) Gratulálunk mindkettőjüknek, igazán kicsin múlott csak, hogy ki lett a győztes!

Minden résztvevőnek köszönjük a türelmét az indulási nehézségek elviselésért!! Jövő héttől kezdve új helyszínen a Hauszmann Alajos utca teniszpályán rendezzük versenyünket, és a legjobb hír az egészben, hogy 8 pályán játszunk majd hetente! Szóval gyertek bátran jó sokan, kevesebb lesz a várakozási idő sokkal… :D