A hétvége két megosztott győztese Urbán Attila és Zöldi Kovács Péter

2017.04.26
By

Az elmúlt hét téli időjárása sajnos nem kímélte a pályákat, így kisebb-nagyobb problémákkal kerültünk szembe az elmúlt hétvégén. Az új helyszínünkön sajnos nem lehetett játszani, így újra a Bikáson folyt a verseny. Először csak 2 salak és az 1 kemény pályán lehetett játszani, majd későbbiekben a többit is igénybe tudtuk venni. 16 fő vágott neki a versenynek 4 csoportban. Az elsőben Urbán Attila lett az első veretlenül és Kripner István a másik továbbjutó 2 győzelemmel. A második csoportban Zöldi Kovács Péter volt az első számú befutó 3 győzelemmel és Éles János a második. A harmadik csoportot Botond Jusztin nyerte veretlenül, Filip Krisztián előtt. Az utolsó csoportból pedig Balogh Márton és Korda Dávid jutott tovább.

A negyeddöntőkben Botond Jusztin 6/4-re győzött Kripner István ellen, Zöldi Kovács Péter 6/4-re Balogh Márton ellen, míg Urbán Attila 6/0-ra Filip Krisztián ellen. Éles János feladta a meccsét, így Korda Dávid jutott tovább.

Az első elődöntőt Zöldi Kovács Péter nyerte Botond Jusztin ellen és Urbán Attila is győzött Korda Dávid ellen 6/3-ra.

A döntő nem került lejátszásra, így 2 győztese lett a versenynek Zöldi Kovács Péter és Urbán Attila személyében! :) Gratulálunk mindenkinek!

Reméljük, hogy ezen a héten már sokkal szebb, napsütéses idő vár ránk a Hauszmann pályákon… :)